Αρχική » Βραβεύτηκαν ιστορικοί παίκτες του Αστέρα απο τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο (video)

Βραβεύτηκαν ιστορικοί παίκτες του Αστέρα απο τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο (video)

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Παπαδάκου έγινε η βράβευση δυο ιστορικών παικτών του Αστέρα Αμαλιάδας. Του Παναγιώτη Τσίχλα ο οποίος ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο Λύσσας και του αείμνηστου Βασίλη Παρασκευόπουλου με το ψευδώνυμο Λιούπης.

Σύντομα οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν στο πολιτικό γραφείο του κ. Παπαδάκου, όπου τους υποδέχθηκε με χαρά μαζί με την Πρόεδρο του Αστέρα, Άννα Κορτέση.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης του Μαντάτο Γιώργος Αστερής. Στο πλευρό του ήταν ο Ανδρέας Παπαδάκος, και η Άννα Κορτέση. Ο Γιώργος μίλησε για την συμβολή των παικτών στην ιστορία του Αστέρα. Δυστυχώς ο Βασίλης Παρασκευόπουλος δεν βρίσκεται ανάμεσα μας αλλά η οικογένεια του ήταν εκεί να δεχτεί την τιμή.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαδάκος πήρε τον λόγο, τους ευχαρίστησε και προσωπικά και έθιξε το γεγονός ότι πλέον είναι όλοι κάτοικοι του εξωτερικού και ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με την ελληνική ομογένεια μιας και ο ίδιος ήταν για χρόνια κάτοικος του Καναδά. Τους ευχαρίστησε που παρευρέθηκαν και τους παρότρυνε να ξαναέρθουν και να μην ξεχνάνε τον τόπο τους. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ως επικεφαλής του Αστέρα πλέον είναι να μην ξεχάσει τα άτομα που πρόσφεραν τόσα πολλά σε αυτή την ιστορική ομάδα.

Τέλος τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Αστέρα, Άννα Κορτέση, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους καλεσμένους, και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να πάει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα. Στο τέλος κάλεσε τον γιό του Βασίλη Παρασκευόπουλου να του δώσει την τιμητική πλακέτα και στην συνέχεια τον Παναγιώτη Τσίχλα.

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες, με τους συγγενείς καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα.

Είναι καλό να υπάρχει μνήμη και να μην ξεχνάμε αυτούς που έδωσαν κομμάτι της ψυχής τους για κάτι τόσο ιστορικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εκδήλωση:

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ, Βίντεο  για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00