Αρχική » Βασίλης Κοντογιαννόπουλος: Ο Κασιδιάρης και τα δύο άκρα. Η υποκρισία της Αριστεράς

Βασίλης Κοντογιαννόπουλος: Ο Κασιδιάρης και τα δύο άκρα. Η υποκρισία της Αριστεράς

από Maria Petroutsa

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΤ της Ηλείας ο πρώην Υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η ψήφιση της τροπολογίας που αποκλείει την κάθοδο στις εκλογές εγκληματικών οργανώσεων μεταμφιεσμένων σε πολιτικά κόμματα αποκάλυψε την υποκρισία της Αριστεράς. Υπερψηφίστηκε από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Καταψηφίστηκε από ΚΚΕ και τα κόμματα Βελόπουλου και Βαρουφάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε παρών. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε την εξωφρενική θεωρία ότι πρέπει να αποκλείονται μόνο οι ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις και όχι οι εγκληματικές οργανώσεις αορίστως. Ο λόγος είναι προφανής. Όπως υποστήριξε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης «οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη δεν έχουν στον πυρήνα τους τη ναζιστική ιδεολογία. Έχουν απλά στρεβλή αντίληψη των πραγμάτων». Δηλαδή η 17 Νοέμβρη θα μπορούσε να ενδυθεί τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Ο Φύσσας δολοφονήθηκε από ναζί. Ο Παύλος Μπακογιάννης, ο Μιχάλης Βρανόπουλος και τα δεκάδες θύματα της 17 Νοέμβρη είναι θύματα δολοφόνων με στρεβλή αντίληψη των πραγμάτων.

Το δεύτερο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η σύμπτωση ΚΚΕ και Ελληνικής Λύσης στην καταψήφιση της τροπολογίας. Μολονότι ξεκινούν από αντίθετη ιδεολογική αφετηρία συμπίπτουν στην άρνηση τους να προστατευτεί η Δημοκρατία.

Η Αριστερά αρνείται την πραγματικότητα. Τη βία με αριστερό πρόσημο. Απορρίπτει τη θεωρία των δύο άκρων, γιατί δεν επιθυμεί να συγκρουστεί με το δικό της άκρο. Εθελοτυφλεί μπροστά στη μάστιγα της αριστερόχρωμης βίας που πλήττει τον πυρήνα της Δημοκρατίας. Ενώ συντάχθηκε με την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην καταστολή της βίας του νεοναζί μορφώματος αντιτάσσεται στην καταστολή της ακροαριστερής βίας. Η κεντροδεξιά έληξε τους λογαριασμούς της με το δικό της άκρο όλων των αποχρώσεων. Έστειλε στη Δικαιοσύνη τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη τα καταδίκασε για τις εγκληματικές τους πράξεις και όχι για τις ιδέες τους. Η Αριστερά αντίθετα αρνείται να λύσει τους λογαριασμούς της με το δικό της άκρο.

Πηγή: http://www.patrisnews.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00