Αρχική » Αυγερινοπούλου: Επικοινωνία με Κυρανάκη για τα ΕΛΤΑ

Αυγερινοπούλου: Επικοινωνία με Κυρανάκη για τα ΕΛΤΑ

από Maria Petroutsa

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, είχε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, μετά την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων που περιλαμβάνει την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας δεκάδων Ταχυδρομείων, μεταξύ αυτών και της Λαμπείας, του Καράτουλα και του Βαρθολομιού.

Τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα-σημεία φυσικής πρόσβασης που υπάγονται στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (Υπερταμείο), θα πρέπει να κλείσουν ως την Δευτέρα, 17 Ιουλίου, ωστόσο, όπως επεσήμανε η Ηλεία Βουλευτής, εξυπηρετούν πληθώρα αναγκών των κατοίκων ευρύτερων περιοχών, που βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις από τα αστικά κέντρα-με τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση για τη μετακίνηση των δημοτών να παραμένει ζητούμενο σε πολλές περιπτώσεις-, όπου τα ΕΛΤΑ εξακολουθούν να διατηρούν ανάλογες υπηρεσίες για το κοινό. Εκτός μάλιστα των συντάξεων, της αλληλογραφίας και των δεμάτων, σε πολλές περιπτώσεις μέσω των ΕΛΤΑ γίνονται και πληρωμές και, εν πολλοίς, η λειτουργία τους συνδέεται και με την εύρυθμη τακτοποίηση θεμάτων τοπικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κα. Αυγερινοπούλου τόνισε ότι το δίκτυο χρειάζεται αναδιάρθρωση και απαιτείται η αξιοποίηση των νεών τεχνολογιών, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ταχυδρομείων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00