Αρχική » Αυγερινοπούλου: Έκφραση συγχαρητηρίων προς τους διακριθέντες αθλητές του “Τιτάνα”

Αυγερινοπούλου: Έκφραση συγχαρητηρίων προς τους διακριθέντες αθλητές του “Τιτάνα”

από Άκης Χουζούρης

Κάνατε υπερήφανους όλους εμάς, και την Ηλεία μας!

Τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους αθλητές και την αθλήτρια του συλλόγου «Τιτάν» Πύργου, εκφράζει η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με την ακόλουθη δήλωση:

«Εγκάρδια συγχαρητήρια στους αθλητές και την αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου «Τιτάν» Πύργου, που επέστρεψαν νικητές από την Ξάνθη, όπου διεξήχθησαν το Bαλκανικό και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Ηλείους, αλλά και τον τόπο μας! Στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στην Αλεξία Αναστασοπούλου, πρωταθλήτρια γυναικών, που κατέκτησε το αργυρό, στον Αδαμάντιο Παπαδάτο, που κατέκτησε το χάλκινο και στον Βασίλειο Τσαρουχά, που επίσης κατέκτησε το χάλκινο, αξίζει το πιο θερμό χειροκρότημα, όπως και οι ευχές μας για να έχουν υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και αγάπη την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Στον δε, καταξιωμένο, πολυνίκη σύλλογο «Τιτάν», στους εξαίρετους προπονητές του, κ. Αλέξη Κολιτσόπουλο και κ. Παναγιώτη Αναστασιάδη, αλλά και στον πρωτεργάτη- ιδρυτή του συλλόγου, κ. Δημήτρη Κολιτσόπουλο, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο και την προσφορά τους στον αθλητισμό και στα παιδιά μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους πρωταθλητές μας, να συνεχίσετε να αγωνίζεσθε για να κατακτάτε τους στόχους και τα όνειρά σας, και σας διαβεβαιώ ότι είμαι πάντα δίπλα σας, για ό,τι χρειαστείτε στην μελλοντική σας πορεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00