Αρχική » Από κρίση σε κρίση το Νοσοκομείο Πύργου

Από κρίση σε κρίση το Νοσοκομείο Πύργου

από Άκης Χουζούρης

Δεν υπάρχουν λύσεις για την Υγεία στην Ηλεία. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Διαπιστώνονται καθημερινά προβλήματα που η τωρινή ηγεσία δεν τα λύνει αλλά και συνεχώς αυξάνει τα προβλήματα στις 3 Νοσηλευτικές μονάδες.

Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι η Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας στον Πύργο, καθώς οι γιατροί που καλούνται από Πάτρα και Τρίπολη για να καλύψουν τις εφημερίες αρνούνται να ξαναμετακινηθούν, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι συντελείται σε βάρος τους παρανομία.

 Έτσι από σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου και εν μέσω τουριστικής περιόδουοι γιατροί εκτός Ηλείας, έχουν εξαγγείλει με σχετικό κατεπείγον έγγραφο προς τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και τους Διοικητές των Νοσοκομείων, την άρνησή τους να εκτελέσουν το σχετικό φύλλο ημερήσιας μετακίνησης, γεγονός που σημαίνει ότι αν αυτή η εξαγγελία γίνει πράξη, η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου θα μείνει μόνο με έναν γιατρό και η λειτουργία της πλέον θα είναι αδύνατη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ήδη νοσηλευόμενους αλλά και για όλα τα νέα περιστατικά- επείγοντα και μη- που θα χρειαστούν νοσοκομειακή φροντίδα.

Πηγή: http://www.ertnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00