Αρχική » ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ ΣΕ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Οργανωμένη “επιχείρηση καθαριότητας”

“Επιχείρηση καθαριότητα” σε Κουρούτα και Παλούκι τις τελευταίες ημέρες από τον Δήμο Ήλιδας, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.


Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου προχώρησαν σε μία οργανωμένη δράση καθαρισμού τόσο του περιβάλλοντος χώρου του αλιευτικού καταφυγίου Παλουκίου και της πλατείας της Κουρούτας, όσο και κατά μήκος της παραλίας, προκειμένου οι συγκεκριμένες παραλιακές περιοχές να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες.
Απορρίμματα, ξερά χόρτα και οτιδήποτε άλλο βρισκόταν σε αυτά τα σημεία απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία καθαρισμού και έγιναν οι κατάλληλες και αναγκαίες παρεμβάσεις και η εικόνα μιλά πλέον από μόνη της.

Στο επίκεντρο
Κουρούτα και Παλούκι αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο το τριήμερο, αφού αποτελούν πόλο έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την βόλτα τους και να γιορτάσουν τα Κούλουμα σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.
«Κάναμε το καλύτερο δυνατό με τα συνεργεία καθαρισμού, μην ξεχνάμε ότι εξαιτίας και του χειμώνα στις περιοχές αυτές υπήρχαν και πολλά φερτά υλικά τα οποία και απομακρύναμε μέσα από μία οργανωμένη και στοχευμένη επιχείρηση καθαριότητας. Η εικόνα θεωρούμε ότι θα ικανοποιήσει τους πολίτες, τους οποίους και καλούμε με τη σειρά τους να προστατεύσουν αυτά τα σημεία και να μην αφήσουν φεύγοντας σκουπίδια πίσω τους. Οι περιοχές αυτές ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Ευελπιστούμε ότι οι καιρικές συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα χαρούν όλοι το τριήμερο στην παραλία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοφόρου και ευχήθηκε καλή Καθαρά Δευτέρα σε όλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00