Αρχική »    ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ

                                                           

                                

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στη Βάρδα, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Οργάνωση Μελών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Βάρδας αλλά και γενικότερα της περιοχής της Βουπρασίας, ήταν όχι μόνο θετική αλλά και θερμή και εξέφρασε την αγωνία τους για ό,τι έχουν δημιουργήσει η κυβερνητική πολιτική καθώς και οι συνέπειές της στη ζωή τους, στη δουλειά τους, στην οικονομία του τόπου τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και, γενικότερα, στη χώρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και κατέθεσαν τις θέσεις, τις προτεραιότητες και τις κεντρικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνδυασμό με την ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ηλείας Ζωή Αναστασοπούλου, Βικτωρία (Βίκυ) Βασιλοπούλου, Διονύσης Καλαματιανός, Μάκης Μπαλαούρας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Φωτόπουλος. Προλόγισαν ο Συντονιστής της Ν.Ε. Παναγιώτης Φλεβοτόμος και η Συντονίστρια της Ο.Μ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης Κατερίνα Βόσσου.

Συμμετείχαν ακόμη, Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστές Ο.Μ., μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Μελών, καθώς και Αυτοδιοικητικοί .

Κοινό αίτημα ο μεγάλος αγώνας για την απομάκρυνση του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. από την εξουσία, για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του λαού, για την Πολιτική Αλλαγή με Δικαιοσύνη Παντού!

Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και δίκαιο Κοινωνικό Κράτος, συνοψίζουν σε τέσσερις φράσεις το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στις 21 του Μάη, ο κατήφορος της χώρας θα τελειώσει! Θα ξαναγυρίσει η ελπίδα και η προοπτική στη χώρα!

Θα πάρουμε πίσω τη «ζωή» μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00