Αρχική » ΑΝΝΑ ΚΟΡΤΕΣΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΗΛΙΔΑ 36» -Συνάντηση με Μητροπολίτη Ηλείας και ευχές για τις επικείμενες εκλογές

ΑΝΝΑ ΚΟΡΤΕΣΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΗΛΙΔΑ 36» -Συνάντηση με Μητροπολίτη Ηλείας και ευχές για τις επικείμενες εκλογές

από Maria Petroutsa

Μία ξεχωριστή εθιμοτυπική συνάντηση είχαν την Κυριακή το πρωί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’ και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ήλιδα 36» του Ανδρέα Παπαδάκου, Άννα Κορτέση, αφού λόγω της ξεχωριστής γιορτής της Παναγίας δεν βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας όπως συνηθίζεται, αλλά στην Ιερά Μονή Βλαχέρνας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Σε μία ιστορική μονή της Ηλείας κοντά στην Κυλλήνη, η κ. Κορτέση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη λειτουργία για τη γιορτή της Παναγίας και κατόπιν να συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο προκειμένου να λάβει την ευχή του για νικηφόρο αγώνα στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγη ώρα, με την κ. Κορτέση να αναλύει τις σκέψεις της για έναν δήμο πιο φιλόξενο και ανθρώπινο για τους δημότες του και τον Μητροπολίτη από την πλευρά του να εύχεται την εκπλήρωση του σχεδίου της, αλλά και κάθε καλό στην από εδώ και πέρα πολιτική της πορεία. 

Στα πλαίσια της συνάντησης, η κ. Κορτέση υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι για την ίδια και την πίστη της στο Θεό ναλαμβάνει την ευχή του Μητροπολίτη για τις δύσκολες επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ υποστήριξε πως άσχετα με τη δική της εκλογή οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν προσεκτική επιλογή των ανθρώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη τετραετία, διαλέγοντας άτομα με διάθεση να προσφέρουν και με αγάπη για τον τόπο τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00