Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Τηρώ πάντα τις δεσμεύσεις μου!-   Εφοδιάζουμε με ασθενοφόρο την Πηνεία και δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα

                     

Η περιοχή της Πηνείας πρέπει να αναπτυχθεί και να σταματήσει η μέχρι τώρα ερημοποίησή της. Για να συμβεί αυτό οι κάτοικοι πρέπει να νιώσουν ασφάλεια και να έχουν κίνητρα για να μείνουν στον τόπο τους, να κάνουν οικογένειες και να ευημερήσουν.

Ένα από τα πιο βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πηνεία είναι στον τομέα της υγείας, όπως ισχυρίζονται εδώ και χρόνια οι κάτοικοι. Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές να χάνεται πολύτιμος χρόνος καθώς σε ένα περιστατικό το ασθενοφόρο απαιτεί χρόνο για να μεταβεί από την Αμαλιάδα στην Πηνεία, να πάρει το περιστατικό και στη συνέχεια να κάνει τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ή όπου αλλού χρειαστεί. Τώρα με την πρωτοβουλία του Ανδρέα Παπαδάκου και του Χρήστου Νικολόπουλου θα υπάρχει διαρκώς στην Πηνεία ασθενοφόρο σταθμευμένο 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο πλήρως στελεχωμένο το οποίο θα καλύπτει όλα τα χωριά με ασφάλεια και θα εξοικονομεί τον μέχρι τώρα χαμένο χρόνο στα άσκοπα δρομολόγια, προς όφελος του ασθενούς, σώζοντας κυριολεκτικά ανθρώπινες ζωές.

Μεταξύ των προτεινόμενων λύσεων για τη λειτουργία του, είναι να χρησιμοποιηθούν οδηγοί του δήμου Ήλιδας μετά από κατάλληλη εκπαίδευση ή και ιδιώτης όπως γίνεται ήδη σε άλλους δήμους της χώρας.

Πρόκειται για μία από τις πολλές πρωτοβουλίες του Ανδρέα Παπαδάκου και του Χρήστου Νικολόπουλου για την περιοχή της Πηνείας, οι οποίοι με αγάπη και σεβασμό στους συνδημότες τους προσφέρουν, ενισχύουν και δίνουν λύσεις στον τόπο.

Ο κ. Παπαδάκος επισημαίνει «έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά με τους συνεργάτες μου σε όλο το δήμο Ήλιδας. Πρωτεργάτης όμως στην Πηνεία είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος ως άξιος συνεχιστής του έργου του αείμνηστου πατέρα του και πρώην δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου. Ο Χρήστος είναι ένας νέος με όρεξη και φρέσκιες ιδέες οι οποίες θα φέρουν την ανατροπή στην περιοχή και θα οδηγήσουν την Πηνεία στην ανάπτυξη. Οι κάτοικοι πρέπει να νιώθουν και να είναι ασφαλείς με έργα και όχι με λόγια. Πρώτη δέσμευσή μου είναι η τοποθέτηση ενός μόνιμου ασθενοφόρου στην Πηνεία το οποίο θα δώσει τέλος στην αγωνία των συμπολιτών μας, γιατί δικαίωμα στην υγεία ασφαλώς και έχουν όλοι! Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Δεσμεύομαι τα έργα μου να είναι προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος μερικών όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Η παράταξη «ΉΛΙΔΑ 36» έχει όραμα, πρόγραμμα, συνεργάτες και όλοι μαζί θα αλλάξουμε το δήμο μας».

Λεζ

Ο Ανδρέας Παπαδάκος με το Χρήστο Νικολόπουλο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00