Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: «Σκοπός μου να επαναλειτουργήσει πλήρως το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και να ενισχυθεί το Κ.Υ Σιμόπουλου».

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και την ελπίδα ότι η εκλογή του κυρίου Ανδρέα Παπαδάκου στις δημοτικές εκλογές θα σημάνει μια νέα αρχή για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος υποδέχτηκε τον κ. Παπαδάκο και τους συνεργάτες του πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλα τα τμήματα.


Στο γραφείο της διοικήτριας έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου και τα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει, ενώ ειδική αναφορά έγινε στις δωρεές του κ. Παπαδάκου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διευκόλυνση χιλιάδων πολιτών.
Στη συζήτηση έγινε λόγος για τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο και στο τι μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον, μέσα από ενέργειες του κ. Παπαδάκου, όπως η κατασκευή του β’ορόφου στην Νέα Πτέρυγα.


Ο κ. Παπαδάκος μετά τη συνολική ενημέρωση που είχε επισήμανε ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με Κυβερνητικούς φορείς και υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης προκειμένου να συνδράμει ώστε
να επαναλειτουργήσει πλήρως το νοσοκομείο Αμαλιάδας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες καθώς και την αναβάθμιση και στελεχώση του Κ.Υ Σιμόπουλου.

Εντωμεταξύ κάποιοι από το προσωπικό του νοσοκομείου έκαναν λόγο ότι έχουν πέσει θύματα μπούλινγκ, λόγω του ότι ανήκουν σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις και όπως αναφέρουν έχει πολιτικοποιηθεί το κλίμα στο νοσοκομείο με ψυχολογικές πιέσεις και απειλές του τύπου, πως, αν πας με τον αντίπαλο θα χάσεις την δουλειά σου. Ο γνωστός δικηγόρος κ. Σάκης Κότσιφας ο οποίος συνόδευε τον κ. Παπαδάκο όταν ενημερώθηκε για όλα αυτά τόνισε «παρόμοιες συμπεριφορές αν αποδειχτούν αποτελούν σοβαρότατο ποινικό αδίκημα με παρεπόμενη ποινή σύμφωνα με τον υπαλληλικό κώδικα».

Τον κ. Παπαδάκο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
Ελένη Χριστοπούλου, Σακης Κοτσιφας, Νίκος Νικολόπουλος, Παναγιώτης Φουστούκος, Μιχαήλ Κακοταρίτης, Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου και συνεργάτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00