Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Πάρε θέση στο www.dialogosilida36.org.gr (παρουσίαση 10 υποψηφίων)

                 Για πρώτη φορά ο πολίτης της Ήλιδας συμμετέχει

στη σύνταξη Προγράμματος υποψηφίου δημάρχου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του ψηφοδελτίου νίκης μέσα στον επόμενο μήνα.

Ενός ψηφοδελτίου το οποίο απαρτίζεται από άτομα με όραμα και όρεξη για δουλειά που διακατέχονται από τις ίδιες αξίες με τον κ. Παπαδάκο, πολλά από τα οποία θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές.

Αρχή του Ανδρέα Παπαδάκου και της δημοκρατικής παράταξης που δημιούργησε, είναι ότι ο δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα εργαστούν όλοι μαζί σκληρά για το κοινό όφελος του δήμου και των πολιτών και όχι για λίγες οικογένειες, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Σε πρόσφατη συνάντηση με τους συνεργάτες του, τους κάλεσε όπως καλεί και ολόκληρο τα λαό της Ήλιδας να συμμετέχουν όλοι μαζί με προτάσεις στη σύνταξη του Προγράμματός της Παράταξης για την Αμαλιάδα και τις κοινότητες, έτσι ώστε η ανάπτυξη να είναι συνολική επισημαίνοντας «εάν οι προηγούμενοι δήμαρχοι κοίταζαν το συμφέρον του δήμου Ήλιδας, ο δήμος θα δούλευε για όλους και όχι για μερικούς. Με προεκλογικά χαλίκια και πίσσα σε γειτονιές ψηφοφόρων και με ψεύτικες υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιήσουν, δεν έρχεται ανάπτυξη! Απεναντίας, πρόκειται για κινήσεις πανικού οι οποίες υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Αυτοί που κατέστρεψαν το δήμο Ήλιδας έχουν σήμερα το θράσος και ζητούν εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών μας. Ο δήμαρχος είναι υπηρέτης του λαού και όχι το αντίθετο που ισχύει σήμερα. Όλοι τώρα με ένα κλικ στο www.dialogosilida36.org.gr μέχρι τις 15 Αυγούστου, μπορούν να πάρουν θέση και να προτείνουν ιδέες για ολόκληρο το δήμο Ήλιδας». Ακολουθούν δέκα υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Ήλιδα 36».

Ανδρέας Παπαδάκος: Δήμαρχος για όλους !

   

Χρήστος Νέγκας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Κωνσταντίνα Παπαδάτου

Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ

Ελένη Χριστοπούλου

Τεχνολόγος Ακτινολογικού Εργαστηρίου

Ανδρέας Βαρνακιώτης

Έμπορος

Γιώργος Σούλης

Υπάλληλος Τ.Ο.Ε.Β Αμαλιάδας – Ροβιάτας

Αγρότης

Μαρίνα Μπάκουλη

Ελεύθερος Επαγγελματίας στο χώρο της Υγείας

Ιωάννης Καραλής

Εργολάβος Οικοδομών

Γεωργία Τσιχλιά (Καραπατή)

Δημόσιος Υπάλληλος Ειδικής Αγωγής Υ.ΠΑΙ.Θ

Αντώνης Γιαννόπουλος

Πρόεδρος «Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ» Καρδαμά

Αγρότης

Διονυσία Λαμπροπούλου

Μαθηματικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00