Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Θέλω μόνο να προσφέρω στον τόπο μου- Και ο μισθός του Δημάρχου για τις ανάγκες του πολίτη !

Ανδρέας Παπαδάκος: Θέλω μόνο να προσφέρω στον τόπο μου- Και ο μισθός του Δημάρχου για τις ανάγκες του πολίτη !

από Maria Petroutsa

Ποιος είμαι…
Κατάγομαι από τον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας, έχω τέσσερα αδέρφια και είμαι το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Όταν έγινα 16 χρονών και βλέποντας ότι δεν υπάρχει μέλλον για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μου, αποφάσισα να ξενιτευτώ, όπως χιλιάδες παιδιά εκείνη την εποχή.
Με δανεικό εισιτήριο και μη γνωρίζοντας ξένη γλώσσα, βρέθηκα στα μέσα της δεκαετίας του 1960 στον Καναδά, ένα εισιτήριο που έκανα έξι ολόκληρους μήνες για να το ξεχρεώσω … Τα πρώτα οκτώ χρόνια στην ξενιτιά άλλαξα πάρα πολλές δουλειές και σε όλες ήμουν έντιμος και υπεύθυνος και πολύ προσεκτικός, γιατί ήθελα να έχω «καλό όνομα» στην αγορά και να πετύχω.
Το 1974 κατόρθωσα να γίνω επιχειρηματίας και άνοιξα το πρώτο μου πάρκινγκ. Το όνειρο της επιτυχίας μόλις είχε ξεκινήσει και γύρω στο 1980 είχα περισσότερα από 130 πάρκινγκ σε διάφορες πόλεις και θυμάμαι που με αποκαλούσαν «το βασιλιά» των πάρκινγκ. Στην πορεία ασχολήθηκα και με τα κτηματομεσιτικά, κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους.
Παράλληλα τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου εξέλιξης, είχα ήδη παντρευτεί με τη σύζυγό μου και μαζί φτιάξαμε μια όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά τα οποία μου έχουν χαρίσει και δύο υπέροχα εγγόνια. Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά μου είναι σε όλα σύμμαχός μου και την ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξη.

Γιατί θέλω να γίνω δήμαρχος…
Οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε όρεξη, διάθεση για προσφορά και όραμα για ολόκληρο το δήμο Ήλιδας και όχι επιλεκτικά ! Με ευθύνη και πάθος υψώνουμε φραγμό ανάσχεσης στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας και λέμε «φτάνει πια» στα προσωπικά συμφέροντα διότι επί 25 χρόνια μόνο την εκλογή τους εξυπηρετούσαν, αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου και των πολιτών.
Υποχρέωσή μας είναι να δημιουργήσουμε με τη δική σας ισχυρή εντολή έναν σύγχρονο δήμο με υποδομές ανάπτυξης και να γίνει τόπος προορισμού όλο το χρόνο.
-Η Αρχαία Ήλιδα, η μάνα των ολυμπιακών αγώνων παραμένει στα αζήτητα για τους ντόπιους και ξένους τουρίστες. -Το φράγμα του Πηνειού τι έχει να ζηλέψει από το φράγμα του Πλαστήρα ; -Το μοναδικό στα βαλκάνια δρυοδάσος της Φολόης κι αυτό ανεκμετάλλευτο. -Οι παραλίες μας αναξιοποίητες, ο θρησκευτικός τουρισμός ανύπαρκτος και η δημόσια περιουσία όπως το camping της Κουρούτας και τόσα άλλα είναι πλήρως εγκαταλελειμμένα.
Η αξιοποίηση και ανάδειξη αυτών θα δημιουργήσει πλούτο που θα μας επιτρέψει να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας, όπως την ολοκλήρωση του νοσοκομείου της Αμαλιάδας που δεν ήταν σε θέση να λειτουργήσουν ούτε τον αξονικό τομογράφο που είχα προσφέρει σε χρόνο ανύποπτο και χωρίς αντάλλαγμα και φυσικά χωρίς να διεκδικώ κάτι.
Με αυτές τις συνθήκες θα είμαστε κοντά στους ηλικιωμένος, στα άτομα με αναπηρία, στους ανήμπορους, στην άνεργη και μονογονεική οικογένεια και όπου υπάρχει ανάγκη σε συμπολίτη μας.
Αναλυτικά το πρόγραμμά μας θα σας το γνωστοποιήσουμε σε λίγες ημέρες ανά τομέα και κεφάλαιο και θα αναλύσουμε ένα – ένα πώς θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε την αξιοποίησή τους και αυτή θα είναι η διαφορά μας από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Όλα αυτά με φόντο μια καθαρή Αμαλιάδα και κοινότητες, με οδικό και αγροτικό οδικό δίκτυο, με πόσιμο νερό και όλα όσα απαιτεί μια σύγχρονη κοινωνία.
Ζώντας στο δήμο Ήλιδας ξέρω τις ανάγκες και ελλείψεις του και με τη στήριξη των συνεργατών μου, τη βοήθεια της οικογένειάς μου και του Θεού, επιθυμώ να κάνω έργα και να αφήσω και εγώ ένα λιθαράκι ανάπτυξης και αισιοδοξίας για τις επόμενες γενιές. Ακόμη και ο μισθός του Δημάρχου θα προσφερθεί για τις ανάγκες του πολίτη ! Όλα για τον τόπο μας και για τους νέους μας !
Στις 8 του Οκτώβρη υπογράφουμε μαζί συμβόλαιο αλλαγής και δεσμεύομαι να είμαι δήμαρχος για όλους και όχι για μερικούς !

Με εκτίμηση
Ανδρέας Παπαδάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00