Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Δήμαρχος για όλους !

Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας

        

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις και οι επαφές στο στρατόπεδο του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου, προκειμένου να ενταχθούν και τα λίγα άτομα που εναπομένουν ώστε να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο της νίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο πλαισιώνεται με πολίτες από ολόκληρη την Ήλιδα και από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο, που αντιδρούν στις εικόνες εγκατάλειψης και τις ανύπαρκτες πολιτικές οι οποίες έχουν ρημάξει τον τόπο εδώ και χρόνια.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος είναι η μοναδική υπεύθυνη επιλογή αλλαγής, η οποία μπορεί να βγάλει από το τέλμα την Αμαλιάδα και τις κοινότητες. Μέχρι τον επόμενο μήνα ο κ. Παπαδάκος θα παρουσιάζει σταδιακά τους συνεργάτες του, αν και έχουν ήδη γνωστοποιηθεί οι περισσότεροι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του.

Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αμαλιάδα όπου τελείωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι απόφοιτος της Α.Ε.Ν Ασπροπύργου (Πλοιάρχων) και από το 2013 ασχολείται με το εμπόριο ενδυμάτων στις λαϊκές αγορές της Ηλείας και παράλληλα είναι πρόεδρος του συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών στο νομό «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα Κανελλοπούλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Η αγάπη του για τον τόπο και η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που τον ώθησαν να αναμειχθεί με τα δημοτικά δρώμενα, βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες και την διάθεση για προσφορά, στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου.

Γιάννης Χριστόπουλος

Με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο Ήλιδας. Είναι καθηγητής φιλόλογος και διευθυντής στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Αμαλιάδας. Έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε διάφορες θέσεις στην εκπαίδευση και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες προκειμένου να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και εκπαιδευτικές μεθόδους.                                                              Διαθέτει πλούσια πολιτική δράση και γνώση των θεμάτων της αυτοδιοίκησης. Είναι δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και μέλος στην οικονομική επιτροπή και επιτροπή ποιότητας ζωής.                                                    Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και μέσα από την επαγγελματική του πορεία διακρίνεται για την οργάνωση, τη διαπραγμάτευση, την ανάληψη πρωτοβουλιών και τη λύση προβλημάτων. Είναι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Βάσω Παυλοπούλου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Αγνή Μπαλή

Η Αγνή Μπαλή γεννήθηκε και ζει  στην Αμαλιάδα. Είναι εκπαιδευτικός και έχει υπηρετήσει σε σχολεία της περιοχής. Συμμετείχε σε εθνικά περιβαλλοντικά προγράμματα, παροτρύνοντας και τους μαθητές της να ενεργοποιηθούν σε δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Υπήρξε μέλος του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ήλιδας και είχε ενεργό δράση σε τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όπως στον Σύλλογο Έλισσα που δραστηριοποιείτο στην αναβίωση των καρναβαλικών εθίμων της περιοχής, ενώ συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Αμαλιάδος.                                                                               Στο παρελθόν έχει διατελέσει με επιτυχία και γραμματέας δημάρχου και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμαλιάδας, νυν Ήλιδας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς.

Ιωάννης Χαλδής

Ζει και εργάζεται στην Αμαλιάδα, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Παλαιστίνη. Έχει σπουδάσει στην Αλεξάνδρεια Αραβική Φιλολογία και στο ΕΚΠΑ Ελληνική Γλώσσα και Νομική. Ήταν συνεργάτης του αείμνηστου Δημ. Γκουβίτσα και εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αμαλιάδα και είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου.                                Έχει διατελέσει με επιτυχία νομικός σύμβουλος σε δήμους και επιχειρήσεις και από το 2012 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος του Δ.Σ. Εθελοντών Αιμοδοτών  Ήλιδας «Δημήτριος Γκουβίτσας» και παράλληλα έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Κοτσιρώνη η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια και έχουν ένα γιο.

Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος

Ο Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών (Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ ), Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε), κατεύθυνσης Δομικών Έργων (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε), με σπουδαία επαγγελματική πορεία και εμπειρία που ξεκινά από το 1983 ως ιδιώτης πολιτικός μηχανικός. Σήμερα εργάζεται στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ασχολείται με Μελέτες και Επιβλέψεις Δημοσίων έργων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.                  Ως πολιτικός μηχανικός με εμπειρία και κατάρτιση στη διαχείριση έργων, γνωρίζει ιδανικά τις δυνατότητες βελτίωσης και εξέλιξης σχετικών θεμάτων στο δήμο Ήλιδας και στο πρόσωπό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος βρήκε έναν πολύτιμο συνεργάτη για έργα που σκοπεύει να υλοποιήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00