Αρχική » Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Το έργο του αυτοκινητόδρομου πάντα στο άμεσο ενδιαφέρον Μητσοτάκη»

*ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ»

«Το μεγάλο έργο του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου «Πατρών – Πύργου» εξακολουθεί να βρίσκεται στο άμεσο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του προς τους δημοσιογράφους από τη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι εργολαβίες προχωρούν κανονικά και δεν αποκλείεται να επισπευσθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, για ένα έργο το οποίο ήδη είναι σε εξέλιξη μας ικανοποιεί και σαφώς μας κάνει πιο αισιόδοξους για την περαιτέρω πορεία του».

Την ανωτέρω δήλωση έκανε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη παρακολουθώντας την ομιλία του Πρωθυπουργού, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας όπως και άλλα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο κ. Νικολακόπουλος επεσήμανε τις προσπάθειες και όλη τη δύσκολη διαδικασία για να ξεμπλοκάρει το έργο του αυτοκινητόδρομου από τις γνωστές αστοχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, όπου φθάσαμε στο σημείο, σύμφωνα και με τη δήλωση του Πρωθυπουργού να υλοποιείται κανονικά.

Μακάρι λοιπόν να γίνει και νωρίτερα από ότι αρχικώς είχε προβλεφθεί ή τουλάχιστον να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και στη συνέχεια ή παράλληλα να προχωρήσει και το θέμα της επέκτασης των εργασιών μέχρι την Τσακώνα.

-Το παραπάνω κείμενο αποτελεί δήλωση του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέα Νικολακόπουλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00