Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Με τέσσερα νέα ονόματα ο Ανδρέας Παπαδάκος

Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Με τέσσερα νέα ονόματα ο Ανδρέας Παπαδάκος

από Maria Petroutsa

Λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του και ο Ανδρέας Παπαδάκος συνεχίζει τις επαφές του με αξιόλογα και κυρίως νέα άτομα γεμάτα όρεξη και όραμα, τα οποία εντάσσει στην ομάδα του.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολίτες τόσο από την Αμαλιάδα όσο και από τις κοινότητες και από κοινού χτίζουν το αύριο του τόσο ταλαιπωρημένου δήμου Ήλιδας.
Κοινή διαπίστωση είναι πλέον ότι οι πολίτες δεν πείθονται από τις ίδιες συνταγές, άλλωστε έχουν γευτεί τα μεγάλα λόγια, τα ανύπαρκτα έργα και την απαξίωση που φρόντισαν οι προηγούμενοι να οδηγήσουν το δήμο Ήλιδας. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά υποτιμούν και τη νοημοσύνη των πολιτών αφού πιστεύουν ότι με λίγα χαλίκια θα εξαγοράσουν την ψήφο, την τιμή και την υπόληψή τους, όπως έχει πει επανειλημμένα ο κ. Παπαδάκος, στου οποίου το ψηφοδέλτιο προστίθενται ακόμα τέσσερα άτομα.

Γιώργος Ζωγόπουλος


Με υπευθυνότητα, έντονη ανησυχία για το μέλλον του τόπου και διάθεση για προσφορά ο Γιώργος Ζωγόπουλος ανήκει στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου, θεωρώντας ότι ο κ. Παπαδάκος είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει στον τόπο.
Ο Γιώργος Ζωγόπουλος είναι ποδοσφαιριστής στον Αστέρα Αμαλιάδας και παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Η αγάπη που τρέφει για τον αθλητισμό και η υποστήριξη του κυρίου Παπαδάκου για το χώρο, ήταν αυτό που τον ώθησε στο να ενώσει και τις δικές του δυνάμεις και να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του.
Ο ίδιος είπε «ο κ. Παπαδάκος έχει αποδείξει ότι και την πόλη αγαπά και τον αθλητισμό στηρίζει, ιδιαίτερα εμείς στον Αστέρα το ξέρουμε πολύ καλά. Όταν θα εκλεγεί δήμαρχος είμαι σίγουρος ότι όλα θα αλλάξουν. Το αξίζει ο δήμος μας, το αξίζουμε και εμείς».
Ο κ. Παπαδάκος από την πλευρά του αναφέρει «ο Γιώργος Ζωγόπουλος, είναι ένας νέος με όνειρα που αγαπά τον αθλητισμό. Είναι μεγάλη η τιμή που μας κάνει και έρχεται στην παράταξή μας και τον ευχαριστούμε θερμά. Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο για τη γενιά του».

Νίκος Πετρουτσάς


Ο Νίκος Πετρουτσάς εργάζεται ως σεφ σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια και έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στο χώρο μέσα από τις επιτυχημένες συνεργασίες που έχει κάνει.
Κι ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στο εξωτερικό προτίμησε να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο του τόπου του.
Βιώνοντας την κατάσταση στην Ήλιδα ξέρει πολύ καλά όπως και όλοι οι νέοι της γενιάς του ότι οι προοπτικές είναι περιορισμένες. Άλλωστε ο ίδιος υποστηρίζει ότι «μόνο ο Ανδρέας Παπαδάκος μπορεί να κάνει την αλλαγή, γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν εκλεγεί ξανά και τους έχουμε δει να διοικούν. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιό του και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου».
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος αναφέρει «ο κ. Πετρουτσάς είναι ένας νέος που ζητά την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ευκαιρία, όπως όλοι οι συνομήλικοι του και ενθουσιάζει που παραμένει στον τόπο του διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο».

Προκόπης Αρβανιτάκης


Ο Προκόπης Αρβανίτης είναι ένας άνθρωπος με γνώση για τα προβλήματα του τόπου και ιδέες για ένα καλύτερο αύριο. Η επαγγελματική του ιδιότητα του δίνει τη δυνατότητα να έρχεται καθημερινά σε επαφή με άτομα από όλες τις οικονομικές τάξεις και να διαπιστώνει εδώ και χρόνια, τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα από όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Ξέρει πολύ καλά ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να είχε υιοθετήσει ένα καλύτερο αύριο με σύγχρονες πολιτικές ανάπτυξης, δεν το έχει κάνει και ούτε έχει δημιουργήσει τις υποδομές για να δώσει την προοπτική και την ελπίδα. Στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου ο κ. Αρβανίτης διέκρινε την ελπίδα και το φως που θα ξημερώσει στην Ήλιδα, όπως αναφέρει «ο κ. Παπαδάκος έχει δείξει ποιος είναι, όλοι γνωρίζουμε ασυτ’α που έχει κάνει γιοα τον τόπο μας. Χαίρομαι πολύ γιατί είναι ο άνθρωπος των έργων, και τα έργα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την κοινωνία».

Γιώργος Τσεριώνης


Με όνειρο ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και με διάθεση για να πραγματοποιηθεί, ο Γιώργος Τσεριώνης από την Αμαλιάδα Τραυματιοφορέας στο επάγγελμα στηρίζει τον Ανδρέα Παπαδάκο και με χαρά δέχθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου. Στο πρόσωπο του κ.Παπαδάκου συνάντησε τον άνθρωπο που ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, αυτόν που προσφέρει, έτσι μπήκε στην ομάδα του όπως ο ίδιος επισημαίνει.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος αναφέρει «με τον κ. Τσεριώνη και την υπόλοιπη ομάδα θα κάνουμε πολλά πράγματα προς όφελος της κοινωνίας. Ο δήμος χρειάζεται πολλή δουλειά και δεν περισσεύει κανείς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00