Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-     Η Πηνεία γυρίζει σελίδα και εκλέγει Παπαδάκο !

          

Τα εγκαταλειμμένα για χρόνια χωριά της Πηνείας, Λουκά, Ροδιά και Λαγανά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος ο οποίος είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Οι κάτοικοι συζήτησαν με τον κ. Παπαδάκο για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία είναι άκρως αναγκαία και σχετίζονται με την καθημερινότητά τους όπως αυτό της ύδρευσης, της οδοποιίας και της υγείας, τα οποία μέχρι και σήμερα καμία δημοτική αρχή δεν επίλυσε. Κι ενώ θεωρούνται αυτονόητα για κάθε πολιτισμένη κοινωνία, για τους κατοίκους της Πηνείας παραμένουν ακόμα ζητούμενα.

Συγκεκριμένα η οδοποιία, αγροτική και κοινοτική χρειάζεται βελτίωση, το νερό δεν είναι πόσιμο λόγω της παλαιότητας του δικτύου και το θέμα της υγεία για τους «ακρίτες» του δήμου Ήλιδας, εξακολουθεί να νοσεί.

Ο κ. Παπαδάκος με μεγάλη προσοχή άκουσε τα δίκαια αιτήματα των πολιτών και τους διαβεβαίωσε ότι η υγεία αποτελεί βασική του προτεραιότητα. Ήδη το ασθενοφόρο που έκανε δωρεά θα βρίσκεται μονίμως στην Πηνεία για άμεση διακομιδή περιστατικών, για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος. Επίσης τόνισε ότι θα ενισχυθεί και το Κ.Υ Σιμόπουλου και παράλληλα θα δρομολογήσει και ιατρικά προγράμματα προληπτικών εξετάσεων. Όσο για το θέμα της ύδρευσης που ταλανίζει το σύνολο των κοινοτήτων, ο κ. Παπαδάκος ξεκαθάρισε ότι το θέμα «του νερού» στο δήμο Ήλιδας θα αντιμετωπιστεί υπεύθυνα και συνολικά, όπως και ό,τι άλλο σχετίζεται με την καθημερινότητα των κατοίκων.     

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η εκλογή του θα αλλάξει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα με απώτερο σκοπό να γίνει ευέλικτος και λειτουργικός ο δήμος, όπως τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε «με την ισχυρή εντολή που θα μου δώσετε και σύμφωνα με το πρόγραμμά μου, ο κάθε σύμβουλος του συνδυασμού μας θα αναλάβει τη διεκπεραίωση θεμάτων σε 2-3 κοινότητες, έτσι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα, θα επιλύονται χωρίς χρονοκαθυστέρηση. Επίσης δεσμεύομαι πως με το κινητό συνεργείο που θα ιδρύσω μέσα σε 48 ώρες θα αντιμετωπίζεται κάθε πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή όλων θα αναβαθμιστεί και θα είναι πιο εύκολη, όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία», κατέληξε.

Τον κ. Παπαδάκο στις κοινότητες συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές της παράταξης «Ήλιδα 36» και συνεργάτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00