Αρχική » Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ‘Ηλιδας-  Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος (Καούκης)

Συνεχίζει τις επαφές του για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του ο Ανδρέας Παπαδάκος ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συμφωνία με πολίτες από ολόκληρο το δήμο Ήλιδας. Επιθυμία του είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης του οποίου ηγείται, να πλαισιωθεί από άφθαρτα και νέα άτομα τα οποία δε θα έχουν βαρίδια από προηγούμενες δημοτικές αρχές και θα διακατέχονται από το ίδιο όραμα και τις ίδιες με εκείνον αξίες.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η νέα συνεργασία με την άφιξη του επιχειρηματία Ανδρέα Θεοδωρόπουλου (Καούκης) στο συνδυασμό «Ήλιδα 36», ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας στις εκλογές του Οκτωβρίου.                                                                                                                                 Όσο για τους λόγους που τον ώθησαν να εμπιστευθεί τον κ. Παπαδάκο και να ταχθεί υπέρ του ο ίδιος αναφέρει «ο κ. Παπαδάκος είναι ο μόνος που θα κάνει έργο. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος μπορεί να νοικοκυρέψει το χάος του δήμου μας. Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ό,τι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν και έκαναν τον κύκλο τους. Ο κ. Παπαδάκος έχει κάνει τεράστιο έργο με τα όσα έχει προσφέρει στο νοσοκομείο, σε συλλόγους, σε ανήμπορους συμπολίτες μας και τόσα άλλα και από τη θέση του δημάρχου θα λύσει τα πραγματικά προβλήματα της Αμαλιάδας και των κοινοτήτων και θα λειτουργήσει υπέρ του συνόλου του δήμου και όχι υπέρ των λίγων».

Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος ‘Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος υπογράμμισε «Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή να ενισχύσει με την συμμετοχή του το ψηφοδέλτιό μας. Τόσο από το ρόλο του στον εμπορικό κόσμο, όσο και από την ενασχόλησή του με τη ΜΟΤΟΛΕΑ, είμαι σίγουρος ότι οι ιδέες που ήδη μου έχει προτείνει, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο νοικοκύρεμα και την ανάπτυξη του δήμου μας».

Ποιος είναι ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος (Καούκης)                                                                                            Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κατάγεται από την Αμαλιάδα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά 17 ολόκληρα χρόνια και παράλληλα είναι εκλεγμένος Ταμίας του εμπορικού συλλόγου Ήλιδας. Σημειώνει πλούσια δράση σε πολλούς τομείς και γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα προβλήματα της αγοράς όσο και της πόλης.                                                                         Επιπλέον είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΤΟΛΕΑ, ενός κυριολεκτικά ιστορικού συλλόγου με πλούσια δράση από το 1989. Όπως είναι γνωστό η ΜΟΤΟΛΕΑ με τα 188 εγγεγραμμένα μέλη της αποδεικνύει δυναμικά με το έργο της, ότι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή τόσο με το κοινωνικό της έργο μέσα από τις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει, όσο και από τη συμμετοχή της συνοδεύοντας μαραθώνιους, αγώνες, αγώνες ποδηλασίας και άλλα πολλά, με τελευταία τη συμμετοχή της στον καθαρισμό της παραλίας στην Κουρούτα.

===============================

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00