Αρχική » Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ΄Ηλιδας-     Οκτώ νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου

Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ΄Ηλιδας-     Οκτώ νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου

από Maria Petroutsa

 

Μια εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων των δημοτικών παρατάξεων και την κατάθεσή τους στο Πρωτοδικείο, στο επιτελείο του -κ. Παπαδάκου συνεχίζονται οι επαφές και οι συνεργασίες ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.             

Στο πλευρό του κ. Παπαδάκου συντάσσονται διαρκώς νέα άτομα με τα οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες και όνειρα τα οποία θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή που επιδιώκει εδώ και πολλά χρόνια ο δήμος Ήλιδας.

Οι εικόνες εγκατάλειψης και ερήμωσης του δήμου και οι προοπτικές ανάπτυξης θα πάρουν σάρκα και οστά μέσω του προγράμματός του, το οποίο καλύπτει τόσο την Αμαλιάδα όσο και τις κοινότητες

Η βελτίωση της καθημερινότητας, οι ευκαιρίες σε όλους, η ανάπτυξη και η ασφάλεια των πολιτών είναι μόνο μερικές από τις προτεραιότητες του προγράμματος που θα τεθεί σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2024.

Στο ψηφοδέλτιό του ανήκουν πλέον οκτώ νέα και με όρεξη για δουλειά πρόσωπα.

Παρασκευάς Σιαχάμης

O Παρασκευάς Σιαχάμης, ιδιωτικός υπάλληλος με καταγωγή από το Χάβαρι, είναι στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου και πορεύεται μαζί του σε αυτές τις εκλογές, γιατί στο πρόσωπό του βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για έναν σύγχρονο, λειτουργικό και με διαφάνεια δήμο.

Γιάννης Τραγουστής

Ο Γιάννης Τραγουστής είναι επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Αμαλιάδας – ΜΟΤΟΛΕΑ. Μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά έχει διαπιστώσει την ανάγκη των πολιτών για αλλαγή στο δήμο και στον κ. Παπαδάκο έχει διακρίνει αυτόν που ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, γι αυτό και είναι στο ψηφοδέλτιό του.

Πίτσα Δημοπούλου

Από τη μια η ενασχόλησή της με τα κοινά και τις τέχνες  και από την άλλη η ανήσυχη και δημιουργική πλευρά της, βρήκαν ανταπόκριση και ταύτιση στο όραμα του Ανδρέα Παπαδάκου. Ο λόγος για την κ. Πίτσα Δημοπούλου, η οποία είναι συνταξιούχος και μέλος της Θεατρικής ομάδας Παρεμβάσεις. Δραστήρια και ανιδιοτελής, συντάσσεται με τον Ανδρέα Παπαδάκο και διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για το δήμο και όλους τους πολίτες.

Αφροδίτη Δρακοπούλου,

Η Αφροδίτη Δρακοπούλου είναι μια δραστήρια γυναίκα γεμάτη όρεξη για προσφορά. Η καταγωγή της μητέρας της είναι από τα Καλύβια Ήλιδας -το γένος Θωμοπούλου- και γνωρίζει πολύ καλά την πραγματική εγκατάλειψη των κοινοτήτων, κάτι που θα αλλάξει καθώς προτεραιότητα του Ανδρέα Παπαδάκου είναι οι κοινότητες να αποκτήσουν ζωή και προοπτική.

Ευάγγελος Γεωργακόπουλος

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και ο Τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ Αμαλιάδας Ευάγγελος Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις του και να προωθήσει και αυτός από την πλευρά του την αλλαγή στο δήμο Ήλιδας. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι με τα ίδια πρόσωπα δεν έρχεται η αλλαγή.

Αναστάσιος Μιχαλόπουλος

Στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδάκου και ο ιδιωτικός υπάλληλος Αναστάσιος Μιχαλόπουλος. Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά ο κ. Μιχαλόπουλος είναι σε θέση να γνωρίζει τα προβλήματα και τις επιθυμίες της νεολαίας και μέσα από τη συνεργασία του με τον κ. Παπαδάκο έχει διακρίνει τις προθέσεις και το όραμά του για τους νέους μέσα από τις προτεραιότητες για αυτούς που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του.

Ιωάννα Ανδριοπούλου

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και η Ιωάννα Ανδριοπούλου, εκπροσωπώντας τη γενιά της και ζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Στο πρόσωπο του κ. Παπαδάκου διέκρινε την εντιμότητα, την όρεξη για δουλειά και την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Καπανδρίτης Αντώνιος

Με καταγωγή από τα Σαβάλια ο Αντώνης Καπανδρίτης είναι υποψήφιος με τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και γεμάτος με ανησυχίες και ανασφάλειες για το αύριο του τόπου και τις προοπτικές ανάπτυξης, όπως άλλωστε όλοι οι νέοι της γενιάς του. Ο κ. Παπαδάκος είναι ο μοναδικός που τον έχει πείσει για ουσιαστική αλλαγή και εξέλιξη σε ολόκληρο το δήμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00