Αρχική » Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ΄Ηλιδας-    Ανδρέας Παπαδάκος:Με τα ίδια υλικά δεν χτίζεις το καινούργιο

Μια ευχάριστη συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στο εκλογικό μας κέντρο, μετατράπηκε σε γιορτή στη διάρκεια της οποία είχα τη χαρά να βρεθώ ταυτόχρονα με κάποιους από τους υποψήφιους συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας.

Πρόκειται για ένα «καθαρό» ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει άτομα από την Αμαλιάδα και τις κοινότητές μας με όραμα και με όρεξη για δουλειά και κυρίως άτομα που δεν έχουν πολιτικές και δημοτικές αποτυχίες και βάρη. Άτομα που ουδέποτε κορόιδεψαν και χρησιμοποίησαν τη θέση τους για δικό τους όφελος ή για όφελος των λίγων.

Αυτούς τους μάθαμε πολύ καλά τόσα χρόνια και είναι αυτοί που οδήγησαν ολόκληρο το δήμο στη σημερινή του εξαθλίωση.

Είμαι πεπεισμένος ότι με τα «ίδια υλικά» δεν μπορείς να χτίσεις το καινούργιο και γι αυτό επέλεξα νέα και άφθαρτα άτομα. Μέχρι τώρα έχετε πάρει μια γεύση από τους υποψηφίους μας και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η συνολική παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας.

Επειδή ακούγονται διάφορα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η παράταξη μας «Ήλιδα 36» κατεβαίνει αυτόνομη στις εκλογές του Οκτωβρίου και δεν έχει συνάψει με κανέναν συνεργασία διότι πιστεύω ακράδαντα ότι όλα τα άτομα που έχουν εργαστεί μέχρι σήμερα στο δήμο, έχουν ολοκληρώσει τον πολιτικό τους κύκλο, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τις τεράστιες ευθύνες  που έχουν για τα σημερινά προβλήματα, τα οποία είναι δικά τους έργα !

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδάκος

Υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00