Αρχική » Αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες»

Αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες»

από Maria Petroutsa

  Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατέθεσε εμπεριστατωμένη και κοστολογημένη πρόταση χρηματοδότησης ύψους 280.558,80 ευρώ για το πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες» και ένταξης σε αυτό τεσσάρων παραλιών του Δήμου. Η πρόταση αφορά την προμήθεια τεσσάρων μηχανισμών πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα (SEA TRACK), ξύλινους διαδρόμους, αποδυτήρια και τουαλέτες για ΑμΕΑ.

  Στόχοι της πρότασής είναι η πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας στις παραλίες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή μη κάποιου κινητικού προβλήματος, καθώς και η εν γένει ανάδειξη των παραλιών μας. Οι τέσσερις παραλίες, που επιλέχθηκαν, στην περίπτωση καθολικής αποδοχής της προτάσεώς μας από το Υπουργείο Τουρισμού, για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι οι παραλίες Καλαμιάς, Κυλλήνης, Μυρσίνης και Φάλαρι.

  Ευχαριστώ θερμά το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και τον Προϊστάμενό του, κύριο Ευάγγελο Αθανασόπουλο για την επισταμένη εργασία τους, που οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε Δυναμικά!

Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Σκλαβενίτης Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00