Αρχική » Έργα ασφαλτόστρωσης στις κοινότητες Αγ. Αποστόλων και Κατσαρού

Έργα ασφαλτόστρωσης στις κοινότητες Αγ. Αποστόλων και Κατσαρού

από Maria Petroutsa

Έργα ασφαλτόστρωσης στις κοινότητες Αγ. Αποστόλων και Κατσαρού

  • Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς παρά τις αντιξοότητες»

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης και οδοποιίας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Πύργου. Μετά τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σειρά έχουν οι τοπικές κοινότητες. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος επισκέφτηκαν την Παρασκευή τις κοινότητες Κατσαρού και Αγίων Αποστόλων, της Δ.Ε. Ιάρδανου, όπου πραγματοποιούνται έργα στο κεντρικό εσωτερικό δίκτυο.
Οι κ.κ. Αντωνακόπουλος και Αργυρόπουλος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, Διονύσιο Παπαδόπουλο (Κατσαρού) και Θεόδωρο Τζίφα (Αγ. Απόστολοι) και να κάνουν αυτοψία για την πορεία και την εξέλιξη των έργων.
Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, μετά τις ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους τοπικών κοινοτήτων, θα υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, τονίζοντας: «Εξελίσσονται πολλά έργα σε όλη την επικράτεια του δήμου. Οι πολίτες, μετά από αρκετά χρόνια που υπήρξε καθολική απουσία συντηρήσεως στο οδόστρωμα, βλέπουν πολλά έργα, ιδιαίτερα στην οδοποιία. Αυτό οφείλεται τόσο στην εκπόνηση των μελετών που έκαναν οι Υπηρεσίες, όσο και στους χρηματοδοτικούς πόρους που εξασφαλίσαμε για να υλοποιούμε έργα, σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Όλα αυτά συνεκτιμούνται και συνομολογούν ότι έχουμε προχωρήσει με γρήγορα βήματα».

Γιάννης Αργυρόπουλος: «Θα συνεχίσουμε με έργα μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών»

Για έργα απαραίτητα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών, έκανε λόγο ο κ. Αργυρόπουλος, ενώ ανακοίνωσε αυτά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα. «Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Μετά την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κύκλου ασφαλτοστρώσεων και παρεμβάσεων σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου, συνεχίζουμε πλέον στις τοπικές κοινότητες. Ολοκληρώνονται παρεμβάσεις στις τ.κ. Κατσαρού και Αγίους Αποστόλους ενώ την επόμενη εβδομάδα συνεχίζουμε στις τ.κ. Επιταλίου και την Αλφειούσας.
Επίσης την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγουν οι επτά προσφορές για τις παρεμβάσεις στην οδό Λαμπετίου όπως και στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Γεωργίου, της Βαρβάσαινας και σε κάποιες παρόδους της οδού Αλφειού. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν έργα ασφαλτόστρωσης στα Λαστέικα και σε άλλες κοινότητες.
Πρόκειται για έργα ουσίας που τα χρειάζονται οι συνδημότες μας. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, έως και την τελευταία ημέρα των εκλογών, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας» τόνισε.
Τέλος, οι πρόεδροι των τ.κ. Κατσαρού και Αγ. Αποστόλων κ.κ. Παπαδόπουλος και Τζίφας αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια γίνονται απαραίτητα έργα ασφαλτόστρωσης στην περιοχή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00