Αρχική » Ένα μοναδικό live για τα 30 χρόνια του Retro Cafe απο τους Grey River & The Smoky Mountain

Ένα μοναδικό live για τα 30 χρόνια του Retro Cafe απο τους Grey River & The Smoky Mountain

από Maria Petroutsa

Μια ομάδα μουσικών απο την Αθήνα , η Ρένα , ο Σαράντος , ο Τάσος , ο Μελέτης και ο Γιάννης ήρθαν να αναστατώσουν το βράδυ του Σαββάτου στο Retro Cafe που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας . Ήταν ένα επετειακό live για τα 30 χρόνια του Retro Cafe.

Το μουσικό σχήμα με την ιδιαίτερη ονομασία Grey River & The Smoky Mountain ξεσήκωσε το κοινό με το folk στυλ του και την bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία Ιρλανδικής και Ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Το κοινό δεν ήθελε και πολύ μέχρι να το ρίξει στο χορό.

Τραγούδησαν δικά τους κομμάτια και διασκευές γνωστών Ιρλανδικών κομματιών οπως το Foggy Dew, Star of The County Down, Leave her Johnny leave her και άλλα παραδοσιακά κομμάτια. Ένα μικρό κομμάτι της Ιρλανδίας άγγιξε το κοινό της Αμαλιάδας.

O ιδιοκτήτης του Ρετρό, Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την εξέλιξη της βραδιάς με το ιδιαίτερο πειρατικό του στυλ.

Ικανοποιημένη ήταν και η σύζυγος του Ζαφείρη , η οποία είχε την ιδιαίτερη αμφίεση των Muertos.

Οι μουσικοί μετά το τέλος του live συγκεντρώθηκαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες, συνομίλησαν με το κοινό και υποσχέθηκαν οτι θα επιστρέψουν με περισσότερο κέφι αφου πλέον έχουν φίλους και στην Αμαλιάδα.

Ένας κλόουν σαμποτάριζε την δουλειά του Μαντάτο αλλά τον αγαπήσαμε και αυτόν.

Φοιτητές απο τα παλιά επέστρεψαν στο Ρετρό για να γιορτάσουν μαζί του τα 30 χρόνια.

Το προσωπικό του Ρετρό πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει.

Και μέλη της θεατρικής ομάδας Παρεμβάσεις μέσα στο κοινό.

Και φυσικά ο άνθρωπος που ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας της βραδιάς είναι ο γνωστός επαγγελματίας ήχου, ο Βασίλης Μπαντούνας, πάντα ετοιμοπόλεμος σε κάθε live event.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00