Αρχική » Έκλεισε το Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων

Έκλεισε το Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων

από Άκης Χουζούρης

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων, το Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων λειτουργεί εφημεριακά εκ περιτροπής με το ΚΥ Ζαχάρως. Δηλαδή; Δηλαδή μετά το μεσημέρι για τουλάχιστον 15 ημέρες από τις 3 και μετά θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ το Νοσοκομείο Κρεστένων.

Ένα Νοσοκομείο με διαρκή λειτουργία κοντά 70 χρόνια. Μία ιστορία προσφοράς, μία υγειονομική μονάδα στολίδι τα προηγούμενα χρόνια. Ένα μεγάλο κομμάτι μεταφέρεται στη Ν.Μ. Πύργου και στα Κρέστενα παραμένουν μέχρι να βγουν νέες αποφάσεις για ακόμα μικρότερη σε διάρκεια λειτουργία.

Δυστυχώς. Και λέμε δυστυχώς γιατί καμία απόφαση κεντρική δεν έχει παρθεί. Δεν έχει ανακοινωθεί καμία συρρίκνωση ή κλείσιμο Νοσοκομείου. Το “κόλπο” είναι να κλείνουν από μόνα τους με αφορμές όπως τα μνημόνια, η πανδημία, η ζήτηση υγειονομικών αναγκών κλπ.

Είναι γνωστό οτι το Κοινωνικό Κράτος δεν ακολουθεί τους Νόμους της προσφοράς και της ζήτησης. Δεν είναι μπακάλικο. Δεν έχει τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Όταν διαλύεται ένα κομμάτι κοινωνικού Κράτους, τότε διαλύεται η ίδια η κοινωνία.

Αυτά.

Σύνταξη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00