Αρχική » Έγινε η σύσταση του νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ήλιδας!

Έγινε η σύσταση του νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ήλιδας!

από Maria Petroutsa

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 έγινε η σύσταση του νέο Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ήλιδας.

Τη θέση του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου καταλαμβάνει η κ. Θεώνη Γεωργοπούλου. Η διάκριση αυτή είναι σημαντική γιατί είναι η πρώτη γυναίκα στον Δήμο Ήλιδας που καταλαμβάνει την θέση της Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην θέση του Αντιπρόεδρου είναι ο Ευγένιος Αστερής απο την παράταξη του Ιωάννη Λυμπέρη. Στην θέση του Γραμματέα ο κ. Σάκης Κότσιφας απο την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου.

Ορίστηκαν με ψηφοφορία 4 τακτικά μέλη και 4 αναπληρωτές. Τα 4 μέλη είναι απο την πλευρά της πλειοψηφίας και είναι ο Γιάννης Αθανασόπουλος , ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσεριώνης. Αναπληρωματικοί είναι ο Ηλίας Ευσταθόπουλος , ο Χρήστος Νικολόπουλος ,ο Κώστας Τρικόγιας και ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος. Απο την μειοψηφία ορίστηκαν τακτικά μέλη ο κ. Ιωάννης Λυμπέρης και ο Ευάγγελος Χριστοφόρου. Αναπληρωτές ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Ερνέστο Λυμπέρης. Επίσης ορίστηκαν 2 παρατηρητές της δημοτικής επιτροπής ύστερα απο πρόταση του Δήμαρχου κ. Χριστοδουλόπουλου οι οποίοι είναι ο κ. Σάκης Κότσιφας απο την παράταξη Ήλιδα 36 και ο κ. Βυσαρίων Πολύδωρας απο την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία όπου θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο για συζητηθούν τα κύρια θέματα του Δήμου Ήλιδας καθώς πρέπει να γίνει παράδοση των οικονομικών στοιχείων για την ομαλή μετάβαση στην νέα Δημοτική Αρχή.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00