Αρχική » Έγιναν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μισέλ Μάικ Αμπού Χάντμπα

Έγιναν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μισέλ Μάικ Αμπού Χάντμπα

από Maria Petroutsa

Σε ζεστό κλίμα έγιναν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , Μισέλ ( Μάικ) Αμπού Χάντμπα.

Ο δικηγόρος Μισέλ Αμπού Χάντμπα και υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενόψει εκλογών κάλεσε φίλους, συγγενείς και απλούς πολίτες στο ξεκίνημα του προεκλογικού του αγώνα στον χώρο του πολιτικού του γραφείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καλαβρύτων 2.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται απο νωρίς.

Η διακόσμηση του γραφείου απαρτιζόταν απο τους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και τις φωτογραφίες του Μισέλ.

Όλα ήταν έτοιμα για τον αγιασμό που θα ακολουθούσε και οργανωμένα με τάξη για τους καλεσμένους.

Υπήρχε και πλούσιος μπουφέ για τους καλεσμένους με γλυκά, αναψυκτικά και κρασιά. Το προσωπικό ήταν έτοιμο να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Ο Μισέλ μπαίνοντας στο γραφείο του, δέχτηκε της θερμής υποδοχής του κόσμου που τον περίμενε να εκφράσει την συμπάθεια του, και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. Μεγαλύτεροι σε ηλικία του έδιναν και συμβουλες.

Ο πάτερ Αλέξιος στην συνέχεια τέλεσε τον Αγιασμό και έβγαλε έναν μικρό λόγο, ευχόμενος κάθε επιτυχία στον υποψήφιο Βουλευτή.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ είπε δυο λόγια για τον νέο υποψήφιο.

Ο Μισέλ ξεκίνησε τον λόγο του αναφερόμενος στις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε για την καταγωγή του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Αφήνοντας πίσω τα άσχημα αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Αναφέρθηκε στην πολιτική των δύο τελευταίων κυβερνήσεων και παρουσίασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ώστε να μπεί η Ελληνική κοινωνία σε μια σωστή σειρά. Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει και φιλοδοξεί να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.

Αναφέρθηκε στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και σε όλους τους ηγέτες που στήριξαν την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια. Αναφέρθηκε οτι παραδοσιακά ο Ν. Ηλείας είναι στο μεγαλύτερο μέρος του “πράσινος” και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στις επερχόμενες εκλογές. Μαζί με τους συμμάχους του , Κωνσταντίνο Τσεριώνη και Μιχάλη Κατρίνη. Ευχήθηκε με την Νίκη και καλό αγώνα στους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ σηκώνοντας χαρακτηριστικά το χέρι ψιλά σε γροθιά όπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου. Η ομιλία τελείωσε με τον παραδοσιακό ύμνο του ΠΑΣΟΚ δινατά στα ηχεία.

Μετά την ομιλία του, ο κόσμος του έδωσε μια θερμή αγκαλιά και τις ευχές του .

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασιλόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Χριστοδουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κράλλης, η υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τσεριώνης .

Πάντα στο πλευρό του Μισέλ η οικογένεια του και η σύζυγος του, μαζί με τα παιδιά του.

Στην συνέχεια ο κόσμος παρέμεινε έξω απο το εκλογικό κέντρο συνομιλώντας με τον Μισέλ και μέσα σε κλίμα προεκλογικό θύμισε παλιότερες εποχές ένδοξου ΠΑΣΟΚ.

Πρός το τέλος κατέφθασε και ο Δήμαρχος Ήλιδας, κ Λυμπέρης ο οποίος επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μισέλ και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00