Αρχική » Άγριο έγκλημα στην Εφύρα – Θύμα ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Άγριο έγκλημα στην Εφύρα – Θύμα ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

από Άκης Χουζούρης

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία της Ηλείας οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας, που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην Εφύρα Πηνείας, με θύμα τον 68χρονο Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλο.

Ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός, από τον αδερφό του, Άγγελο, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, και το οποίο βρίσκεται πίσω από το ελαιοτριβείο το οποίο διατηρούσε μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του.

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε από τον κ. Ανδρέα Γκότση, το θύμα φέρει περισσότερα από 40 τραύματα, τα οποία προκλήθηκαν από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί.

Πέπλο μυστήριο καλύπτει επίσης, και την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμη, παρότι σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Δεν ενοχλούσε κανέναν, ήταν ψυχούλα, ούτε μυρμήγκι δεν πείραζε». Με τα παραπάνω λόγια μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ, για τον άτυχο 68χρονο, ο αδερφός του, αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, όπως είπε, πληροφορήθηκε τυχαία τον φόνο του αδερφού του, χθες το πρωί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00