Αρχική » ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ.

από Άκης Χουζούρης

Χρηματοδότηση 400.000 ευρώ στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης για την πρόληψη, και αντιμετώπιση ζημιών, και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών νέα χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος κ. Λεντζας Γ. δήλωσε:

«Η Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένο σχέδιο, και ορίζοντα διεκδίκησης πετυχαίνει σταδιακά όλους τους στόχους της. Εξασφάλισε ακόμα μια χρηματοδότηση 400.000 ευρώ, μετά από το 1.050.000 ευρώ, που είχε λάβει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε  να προχωρήσει ο Δημος σε έργα αποκατάστασης ζημιών, και πρόληψης από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στ., για την έγκριση της χρηματοδότησης, καθώς και τον Βουλευτή Ηλείας κ. Νικολακόπουλο Αν. για τη συνεχή υποστήριξη των αιτημάτων μας.  Προχωράμε στην αξιοποίηση της χρηματοδότησης με έργα που αλλάζουν καθημερινά τον Δήμο μας, και θωρακίζουν την ασφάλεια των Δημοτών μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00