Αρχική » Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Βασίλης Μαντάς

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Βασίλης Μαντάς

από Maria Petroutsa

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είμαστε στο σωστό δρόμο για μια καλύτερη πόλη»

Στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο ενσωματώνεται ο δραστήριος συμπολίτης μας, Βασίλης Μαντάς, για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Με ενεργή δράση, επί σειρά ετών, στα κοινά, ο Βασίλης Μαντάς είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Πύργου, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου και αναπληρωτής πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

  • Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε επισήμως τον κ. Μαντά στον εκλογικό του συνδυασμό, δηλώνοντας: «Ο Βασίλης Μαντάς, γνωστός για την κοινωνική του δράση στην περιοχή μας, κι όχι μόνο, συστρατεύεται στην πορεία αλλαγής των πραγμάτων που ξεκινήσαμε στην πόλη για έναν νέο Πύργο. Έναν Πύργο της δημιουργίας, της χαράς, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.
    Ο Βασίλης Μαντάς είναι ένας άνθρωπος της εργασίας, της προσφοράς και του κοινωνικού αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια κοινωνία όπου κάθε πολίτης να έχει δικαίωμα στην εργασία, με καλύτερες αμοιβές, πιο ποιοτικές συνθήκες εργασίας και καλύτερο ασφαλιστικό σύστημα. Έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό απ’ όπου κι να έχει περάσει και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα πράξει και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, διότι είναι ένας πολίτης του δήμου μας που χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των συμπολιτών μας. Τον καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στη μεγάλη νίκη που προδιαγράφεται με τη μέχρι τώρα μεγάλη συστράτευση στελεχών-υποψηφίων αλλά και πολιτών, οι οποίοι βλέπουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο για μια καλύτερη πόλη, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών».
    Ο κ. Μαντάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τα θερμά του λόγια και δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Δεν είμαι πολιτικός αλλά ένας άνθρωπος της καθημερινότητας. Αν εκλεγώ, κι από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, θα συμβάλω για το καλύτερο του δήμου μας. Στόχος μου είναι η εξέλιξη της πόλης, στο δρόμο που έχει ήδη χαράξει ο κ. Αντωνακόπουλος, με σκοπό την πρόοδό της. Αυτό άλλωστε κάνω μέχρι και σήμερα στα Σωματεία και στο Σύλλογο που εκπροσωπώ ως πρόεδρος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00