Αρχική » Το Δήμο Ήλιδας επισκέφθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκης και τοπικά στελέχη της Ηλείας

Το Δήμο Ήλιδας επισκέφθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκης και τοπικά στελέχη της Ηλείας

από Maria Petroutsa

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κ. Κώστα Παπαδάκη, υποδέχθηκαν μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ήλιδας στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, αφού ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα.

Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κα Θεώνη Γεωργοπούλου, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης, ενώ τον κύριο Παπαδάκη συνόδευαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ήλιδας κ. Βησσαρίων Πολύδωρος και τοπικά στελέχη του ΚΚΕ.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής παρουσίασαν ενδελεχώς στον Έλληνα ευρωβουλευτή όλα τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας, αλλά και τις διεκδικήσεις που έχει θέσει σε προτεραιότητα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου, καθώς και οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που αποτελούν τροχοπέδη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας αλλά και η απουσία βασικών απουσία έργων υποδομής συνολικά στην Ηλεία, με αποτέλεσμα ο νομός εμφανίζεται ως ουραγός στην ανάπτυξη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00