Αρχική » Το Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο επισκέφτηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Ευρωβουλευτή Ανδρέας Σπυρόπουλος

Το Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο επισκέφτηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Ευρωβουλευτή Ανδρέας Σπυρόπουλος

από Maria Petroutsa

Τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ηλεία, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών συμμετείχαν μέλη της δημοτικής αρχής και πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου, αλλά και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε εγκάρδια τον κύριο Σπυρόπουλο στο γραφείο του, στο Συνεδριακό της Αμαλιάδας, ενημερώνοντας πλήρως τον υποψήφιος ευρωβουλευτή για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας, ενώ αναφέρθηκε και στα σοβαρά προβλήματα, όπως αυτό των υποβαθμισμένων υποδομών, παραδίδοντας στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ υπόμνημα με όλα τα θέματα.

Ο κύριος Σπυρόπουλος άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου Ήλιδας και τόνισε πως τα προβλήματα αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, κάνοντας λόγο για προσπάθειες από πλευράς του από οποιαδήποτε θέση κι αν οι πολίτες τον ορίσουν μετά τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, για την προώθησή τους και την τελική επίλυσή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00