Αρχική » Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος του νέου κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος του νέου κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

από Maria Petroutsa

Τον αντιπρόεδρο του κόμματος  «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» και υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Θεόδωρο  Παπαθεοδώρου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας.

Ο κύριος Παπαθεοδώρου που στο παρελθόν έχει διατελέσει βουλευτής και Υφυπουργός Παιδείας, διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ηλεία, αφού οι ορεινές περιοχές του νομού αποτελούν τον τόπο καταγωγής του.

Κατά τη συνάντηση, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος είχε την ευκαιρία να θέσει στον υποψήφιος Ευρωβουλευτή τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου Ήλιδας, των οποίων η σημασία είναι σημαντική για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής.

Ο αντιπρόεδρος του νέου κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, αφού άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου, επεσήμανε τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ευρύτερη περιοχή της Ηλείας τα επόμενα χρόνια, αν βελτιωθούν τα δεδομένα σε επίπεδο εφαρμοσμένων πολιτικών και χρηματοδοτήσεων.

Στην συνάντηση των δύο ανδρών συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι: Διοικητικής Μέριμνας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00