Αρχική » Τι δεν καταλαβαίνει ο κύριος Κωνσταντόπουλος

Τι δεν καταλαβαίνει ο κύριος Κωνσταντόπουλος

από Άκης Χουζούρης

Με αφορμή τα δημόσια ερωτήματα που μου απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κρίθηκε αναγκαία η παρούσα παρέμβαση.

Ο Κύριος Κωνσταντόπουλος με ερωτά εάν γνωρίζω το αίτημα του Δήμου Ήλιδας για την ανάδειξη της Λίμνης Φράγματος Πηνειού.

Τον ενημερώνω εάν πραγματικά ενδιαφέρεται , απλά να ζητήσει από την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου αντίγραφο της υπ. Αριθ. 169/2020 στις 27/7/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου περιγράφει με σαφήνεια το εύρος ανάδειξης της Λίμνης Φράγματος Πηνειού κάνοντας δεκτή την εισηγητική μου πρόταση .

Δεν είναι αρνητικό ως δημόσιο πρόσωπο εάν δεν γνωρίζεις να φροντίζεις να μαθαίνεις. Σε ότι αφορά την επισήμανση του εάν γνώριζα για τα φωτοβολταϊκά και για την ξαφνική μου ευαισθητοποίηση για το μέλλον της Πηνείας , του απαντώ….. ότι του αναγνωρίζω ως ελαφρυντικό ότι αγνοεί την τοπική ιστορία.

Του υπενθυμίζω ότι οι υποδομές στην Λίμνη Φράγματος Πηνειού << Λειτουργία Αναψυκτηρίου και το Λεμβαρχείο Κωπηλασίας>> είναι έργα της Δημοτικής θητείας ΚΡΑΛΛΗ ,τα οποία εγκαταλείφτηκαν και λεηλατήθηκαν.

Αυτό είναι στην πράξη το δικό μου αποτύπωμα ενδιαφέροντος για την ευρύτερη περιοχή της Πηνείας. Το προβαλλόμενο ασαφές και χωρίς περιεχόμενο Δημοτικό αφήγημα του Κύριου Κωνσταντόπουλου αποπροσανατολίζει γιατί εμφανίζεται ως λυτρωτής και γενικός εισαγγελέας εκκαθαριστής των Δημοτικών πραγμάτων στον Δήμο Ήλιδας .

Ευτυχώς η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας . Η αλήθεια είναι αμείλικτη , ο κύριος Κωνσταντόπουλος υπηρέτησε και ως Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζοντας καθολικά το καθεστώς και των δύο Δημοτικών θητειών ΛΥΜΠΕΡΗ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ειδικότερα στις Δημοτικές εκλογές του 2019 στην κεντρική ομιλία Λυμπέρη , παραβρέθηκε ΄΄ πρώτο τραπέζι πίστα ΄΄ στην πρώτη σειρά να χειροκροτεί με ενθουσιασμό τις εξαγγελίες του Δήμαρχου των 100 ημερών

Εδώ είναι σαφές ότι η υποψηφιότητα Κωνσταντόπουλου δεν αποτελεί το καινούργιο για τα τοπικά δρώμενα γιατί δεν προέρχεται από πολιτική παρθενογένεση .

Για αυτό δεν μπορεί να κινείται αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες σε συνθήκες μιάς ιδιότυπης τοπικής πολιτικής και αυτοδιοικητικής ΑΣΥΛΙΑΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΛΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00