Αρχική » Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

από Άκης Χουζούρης

Tην Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα γίνει η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στη πλατεία Αγίου Αθανασίου, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρξει πρόγραμμα με ξωτικά και Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα μοιράσει στα παιδιά Κινέζικα Φαναράκια Ευχών που θα ταξιδέψουν μαζί με τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά του Καλλιτεχνειου θα παρουσιάσουν την ευχή των Χριστουγέννων της Αλίκης Τσιφτσοπουλου., ένα θεατρικό δρώμενο . με τον Κασμιρένιο, το περήφανο κυπαρίσσι του κήπου να ετοιμάζεται να στολιστεί όπως κάθε χρόνο. Φέτος όμως τα αστέρια έχουν άλλη γνώμη. Όλα εξαρτώνται από μία ευχή… Την ευχή των Χριστουγέννων.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, εκατοντάδες πολύχρωμα βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό της Αμαλιάδας σε ένα μοναδικό θέαμα, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από τους ρουά ματ οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 2015 σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και άλλα τραγούδια από έντεχνο ποπ ροκ ,μοντέρνο αλλά  πειραγμένες παλιές ελληνικές επιτυχίες σε swing ύφος…

Το σχήμα αποτελείται από:

Τον Θοδωρή Ζαφειρόπουλο ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά
τον Χρήστο Δεμίρη ακουστική κιθάρα και φωνητικά
την Χριστίνα Δεμίρη φωνητικά
τον Παντελή Αρβανιτόπουλο τύμπανα
και Γιώργο Μαρουφίδη  ηλεκτρικό ΜΠΆΣΟ

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00