Αρχική » Συστάθηκε η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου Πύργου

Συστάθηκε η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου Πύργου

από Maria Petroutsa

Πολιτιστική ταυτότητα και δημιουργική έκφραση των νέων

✅Η απόκτηση πολιτιστικής ταυτότητας από τον Δήμο Πύργου, μέσα από την υλοποίηση δράσεων και ποιοτικών εκδηλώσεων, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06/24) στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.
✅Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής δέχθηκε στο γραφείο του την Πολιτιστική Επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κάρδαρη.
✅Μία επιτροπή που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα με απώτερο σκοπό να συμβάλλει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δρώμενων που θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη της πολιτιστικής κουλτούρας στην πόλη του Πύργου και τις Δημοτικές Κοινότητες.
✅Η επιτροπή απαρτίζεται από την κ.Αγγελική Ζάγκλαρη, τον κ. Χάρη Κανελλακόπουλο διακοσμητή, την κ Νίκη Κατσιάπη Διευθύντρια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, την κ Τζένη Μπίθα καθηγήτρια και σκηνοθέτη, την κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, την κ. Διονυσία Πασχαλίνου Αρχιτέκτονα, τον κ. Σταύρος Ρομποτή και τον κ. Σπύρο Σιδηροκαστρίτη.
✅Κατά την διάρκεια της συζήτησης έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις για το πως μέσα από τον πολιτισμό θα δοθεί η δυνατότητα της δημιουργικής έκφρασης των νέων, οι οποίες θα εξετασθούν και θα συγκεκριμενοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε μία δεύτερη συνάντηση των μελών της επιτροπής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00