Αρχική » Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, με τον Γ.Γ. αποκατάστασης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής, Πέτρο Καμπούρη

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, με τον Γ.Γ. αποκατάστασης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής, Πέτρο Καμπούρη

από Maria Petroutsa

Ν. Κοροβέσης: Παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής

Η παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των κτιρίων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στην Ηλεία, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, που είχαν το προηγούμενο διάστημα, στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρο Καμπούρη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοροβέσης, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες ιδιοκτήτες κτιρίων από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Ηλεία, ζήτησε από τον κ. Καμπούρη, την χορήγηση παράτασης τόσο της ισχύος των αδειών Επισκευής, όσο και της υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση β’ και δόσεων εγκρίσεων πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων κτιρίων.

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, δεσμευόμενος ότι θα εξετάσει το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία να του σταλούν τα στατιστικά στοιχεία, προκειμένου να τα ελέγξει και να προωθήσει το αίτημα παράτασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00