Αρχική » Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Αυτιά

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Αυτιά

από Maria Petroutsa


Ν. Κοροβέσης: Συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική της Ηλείας
Τον γνωστό δημοσιογράφο και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Αυτιά συνάντησε την Πέμπτη, 30 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.


Ο κ. Αυτιάς βρέθηκε στην περιοχή με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία και επισκέφθηκε τον κ. Κοροβέση στο γραφείο του Πύργο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.
Την ατζέντα της συζήτησης μονοπώλησε η αναπτυξιακή τροχιά της Ηλείας, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα θέματα της περιοχής και τον Νίκο Κοροβέση να ζητά από τον ίδιο, σε περίπτωση εκλογής του, να σταθεί αρωγός και σύμμαχος στα προβλήματα της Ηλείας.
Μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, συζήτησε με τον Γιώργο Αυτιά για την πιθανότητα τροποποίησης του Προεδρικού Διατάγματος για τον Κυπαρισσιακό, προκειμένου η περιοχή του Καϊάφα να αποκτήσει προοπτική ανάπτυξης αλλά και για την ανάγκη επανεξέτασης της απένταξης του έργου της υπογειοποίησης των αρδευτικών δικτύων από το Ταμείο Ανάκαμψης ή η ένταξή του σε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Ο Ν. Κοροβέσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Αυτιά, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανταποδίδει τις ευχές για καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00