Αρχική » Συγκίνηση, γέλιο και αισιοδοξία χάρισε στο κοινό “Η Μελωδία της Ευτυχίας” από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Ζαχάρως.

Συγκίνηση, γέλιο και αισιοδοξία χάρισε στο κοινό “Η Μελωδία της Ευτυχίας” από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Ζαχάρως.

από Maria Petroutsa

Στις κατάμεστες κερκίδες του προαυλίου χώρου του Γυμνασίου Ζαχάρως μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου τους μαθητές του Γυμνασίου να ερμηνεύουν το αγαπημένο μιούζικαλ «Η Μελωδία της ευτυχίας». Οι μαθητές «ξεδίπλωσαν» το υποκριτικό και μουσικό τους ταλέντο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της καθηγήτριάς τους κ. Μαίρης Δημητροπούλου με την αρωγή, στο τεχνικό κομμάτι, του κ. Κωνσταντίνου Κοκκινάκη. Οι όμορφες μουσικές ερμηνείες με τραγούδι και πιάνο, τα προσεγμένα ρούχα και σκηνικά, η συνεργασία των μαθητών και η συμβολή των εκπαιδευτικών τους συνέθεσαν το χθεσινό άψογο μουσικοθεατρικό δρώμενο. Τα παιδιά ταυτίστηκαν με το ρόλο τους και χάρισαν στους θεατές στιγμές συγκίνησης, γέλιου και αισιοδοξίας. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των σχολικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Γυμνασίου με τίτλο «Θεατρικό εργαστήρι από τη Ζαχάρω στις Αυστριακές Άλπεις» και «Ιστορικές προσεγγίσεις μέσα από την τέχνη της μουσικής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00