Αρχική » Στις πυρόπληκτες από το 2007 Κοινότητες Ξενιών, Αετοράχης (Οικισμός Δάφνης) και Μπορσίου

Στις πυρόπληκτες από το 2007 Κοινότητες Ξενιών, Αετοράχης (Οικισμός Δάφνης) και Μπορσίου

από Άκης Χουζούρης

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης οδικού δικτύου!

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια έρχονται τα έργα που δικαιούνταν  οι Κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς υπογράφηκε με τον ανάδοχο η σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση οδικού δικτύου πυρόπληκτων περιοχών Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης».

Η αποκατάσταση οδικού δικτύου των Κοινοτήτων Ξενιών, Αετοράχης (Οικισμός Δάφνης) και Μπορσίου αφορά έργα που οι εν λόγω Κοινότητες δικαιούνταν εδώ και 15 χρόνια όταν και είχαν χαρακτηριστεί πυρόπληκτες από τις τότε πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007!

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να «ξεπαγώσει» την χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ, προχώρησε σε προκήρυξη διαγωνισμού και πλέον το έργο ξεκινά.

«Τα έργα αυτά ήταν χρέος προς τους δημότες από το 2007 και έφτασε η ώρα το χρέος να ξεπληρωθεί. Η αστική και αγροτική οδοποιία σε κάθε Κοινότητα του Δήμου μας αποτελεί συμβόλαιο της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες μας. Ένα συμβόλαιο, που η Δημοτική Αρχή, δίνει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να το τηρήσει στο ακέραιο!», σχολίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Στην υπογραφή της σύμβασης εκπροσώπησαν τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας Νικόλαος Σίνος, ο Γ.Γ. του Δήμου Κώστας Βαρβαρέσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ξενιών Στυλιανός Τσίγγανος και ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Κορδονούρης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00