Αρχική σελίδα ΕιδήσειςΗλειακά Νέα Στις κάλπες την Κυριακή το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για εκλογή συνέδρων και τη νέα ονομασία

Στις κάλπες την Κυριακή το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για εκλογή συνέδρων και τη νέα ονομασία

από Άκης Χουζούρης

Την Κυριακή 8 Μαΐου στήνονται κάλπες στο Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή συνέδρων, Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών και τη νέα ονομασία του. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. έδωσε στη δημοσιότητα την τελική κατανομή των συνέδρων εν όψει των εκλογών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι σύνεδροι του κόμματος θα εκλεγούν κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους στην εσωκομματική ψηφοφορία, παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

«Όσοι προσέλθουν θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και “ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη”, ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν κι άλλες καθώς και το σήμα που κυρίαρχο θα είναι ο γνωστός ήλιος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4.602, οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος, ενώ στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Εκτός της Κ.Ε. και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις.

Βάσει αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στη πορεία προς τις εκλογές. Το κείμενο αναμένεται να αναρτηθεί στη ηλεκτρονική βάση διαλόγου του κόμματος, «Ψηφιακή Κοινωνία», τις επόμενες μέρες.

Πηγή: http://www.patrinorama.com.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00