Αρχική » Στην Ιερά Μόνη του Αγίου Νικολάου Σπάτων, ανήμερα των λαμπρών εορτασμών στην ιστορική Μόνη βρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας

Στην Ιερά Μόνη του Αγίου Νικολάου Σπάτων, ανήμερα των λαμπρών εορτασμών στην ιστορική Μόνη βρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Στους εορτασμούς της ιστορικής Μονής του Αγίου Νικολάου Σπάτων, που αν και διοικητικά ανήκει στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, βρίσκεται εντός ορίων της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πηνείας και πρωτογενούς τομέα κ. Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, παρουσία εκπροσώπων Αρχών, Φορέων και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από τους Νόμους Αχαΐας και Ηλείας.

Εν συνεχεία ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Νικολάου, με πάνδημη συμμετοχή πλειάδας προσκυνητών, ενώ στο τέλος εψάλλη κατά την παράδοση δέηση στις βρύσες της Ιεράς Μονής.

Τον Δήμαρχο Ήλιδας υποδέχθηκε εγκάρδια στην ιστορική Μονή ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Γρήγορης Αλεξόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

ΤΗΛ.: 2622038527

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00