Αρχική » Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κουρούτα

Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κουρούτα

από Maria Petroutsa


Μετά τις δυο επιτυχημένες δράσεις σε Πύργο και Αμαλιάδα, όπου οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαθέτοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν αίμα για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, το «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» μεταφέρεται την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Πλατεία της Κουρούτας.
Από τις 9.30 έως τις 13.30, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας που είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών, θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες της περιοχής που επιθυμούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό και στην προώθηση του αιμοδοτικού κινήματος.
Το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00