Αρχική » Π.Ε. Ηλείας: «Ζώντας με το Πάρκινσον – Από τη διάγνωση θεραπεία»

Π.Ε. Ηλείας: «Ζώντας με το Πάρκινσον – Από τη διάγνωση θεραπεία»

από Maria Petroutsa

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ  ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

*Το ερχόμενο Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, διοργανώνουν το ερχόμενου Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ζώντας με το Πάρκινσον – Από τη διάγνωση θεραπεία και εξελίξεις της καθημερινότητας ασθενών και φροντιστών».

Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών και Φροντιστών  με Πάρκινσον ο οποίος στοχεύει στην πρόσβαση όλων των ασθενών και των φροντιστών τους σε καινοτόμες θεραπείες και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Σκοπός της ημερίδας, είναι να φέρει κοντά και να ενεργοποιήσει τους ασθενείς και τους φροντιστές, δίνοντάς τους παράλληλα εφόδια για να διαχειριστούν με αισιοδοξία τη Νόσο.

Προσβλέπει στην σύνδεσή τους με την ελληνική επιστημονική κοινότητα και την ενημέρωσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιπροσθέτως, στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την πραγματική διάσταση της Νόσου Πάρκινσον και την ανάδειξη των προβλημάτων της κοινότητας , με απώτερο σκοπό τη διεκδίκηση αξιοπρεπούς θεσμικού πλαισίου για τον ασθενή και το φροντιστή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00