Αρχική » Πηνειός: Χριστούγεννα με διαγωνιστικό κίνητρο για τους Νέους

Πηνειός: Χριστούγεννα με διαγωνιστικό κίνητρο για τους Νέους

από Άκης Χουζούρης

Ο δήμος Πηνειού διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, κάθε μαθητής και μαθήτρια έχει τη δυνατότητα μέχρι και τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου να στείλει ΜΙΑ και μόνο φωτογραφία με θέμα «εικόνες από Χριστουγεννιάτικες γωνιές του Δήμου μας». ΔΕΝ επιτρέπονται φωτογραφίες από βιτρίνες καταστημάτων και πρόσωπα. Η φωτογραφία θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση protokollo@1312.syzefxis

Βραβείο αναμένεται να λάβουν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα και με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Άθλησης Σίμωνα Μάλλιαρη, η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε διαγωνιζόμενου στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα ΜΜΕ.

Με το μήνυμα «Ο φωτογραφικός φακός στα χέρια ενός παιδιού μπορεί να κάνει θαύματα!», στόχος του δήμου είναι να δώσει κίνητρο στους νέους να γίνουν δημιουργικοί και να αποτυπώσουν τη φαντασία τους στο φακό.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/pineios-christoygenna-me-diagonistiko-kinitro-gia-toys-neoys/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00