Αρχική » Παρουσιάστηκε στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος το λαϊκό ορατόριο του Μ. Κασσαρά απο το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας σε συνεργασία με την χορωδία Μυρτουντίων

Παρουσιάστηκε στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος το λαϊκό ορατόριο του Μ. Κασσαρά απο το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας σε συνεργασία με την χορωδία Μυρτουντίων

από Maria Petroutsa


Μία ακόμα ποιοτική καλλιτεχνική σύμπραξη υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου


🎻Το λαϊκό ορατόριο του Μιλτιάδη Κασσάρα παρουσιάστηκε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Σπυρίδωνος από το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας σε συνεργασία με την χορωδία των Μυρτουντίων.


🎻Μία καλλιτεχνική σύμπραξη υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου και την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας. Η οποία κάνει εμφανή την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για την πολιτιστική ανάπτυξη μέσω ποιοτικών εκδηλώσεων τόσο στην πόλη όσο και στις 48 Δημοτικής Κοινότητες.


🎻Οι δημότες που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού απόλαυσαν τους Λένα Σουρμελή, Γιάννη Τσικέλη, Γιάννη Σισσαμπέρη, Μαρκέλα Κονδυλάκη, Έλενα Αβραμίκου και την Χορωδία Μυρτουντίων υπό την διεύθυνση του συνθέτη Μιλτιάδη Κασσάρα, να ερμηνεύουν τα μελοποιημένα ποιήματα του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, Κωνσταντίνου Σταλιδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00