Αρχική » Παιχνίδι και άθληση για τα παιδιά στην Αμαλιάδα!

Παιχνίδι και άθληση για τα παιδιά στην Αμαλιάδα!

από Maria Petroutsa

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ KIDS ATHLETICS


Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές της αθλητικής δράσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.
Οι αθλητικές επιδείξεις Kids Athletics του Αθλητικού Συλλόγου ‘Κόροιβος’ Αμαλιάδας πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ήλιδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στόχο είχαν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης να αθληθούν και ταυτόχρονα να απολαύσουν το παιχνίδι.
Κάτι που αποτυπώθηκε στα πρόσωπά τους, αφού οι γυμναστές και οι δάσκαλοι με τα παιχνίδια και τις δράσεις που είχαν σχεδιάσει κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων των παιδιών, τα οποία λειτούργησαν στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, συνεργάστηκαν και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος παρακολούθησε τις επιδείξεις, συνεχάρη όλους τους συντελεστές και παρότρυνε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους και φυσικά τους ευχήθηκε καλές καλοκαιρινές διακοπές με πολύ παιχνίδι.
Στην εξαιρετική δουλειά που συντελείται στα τμήματα του Κοροίβου, αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού- Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό του.
Στο τέλος των επιδείξεων όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά πτυχία και μετάλλια για την συμμετοχή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00