Αρχική » Ο Χρήστος Σπίρτζης , Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, θα βρίσκεται για δύο ημέρες στο Νομό Ηλείας.

Ο Χρήστος Σπίρτζης , Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, θα βρίσκεται για δύο ημέρες στο Νομό Ηλείας.

από Άκης Χουζούρης

Η Ηλεία έχει πληγεί καίρια από τις επιλογές της κυβέρνησης σε βασικούς τομείς ανάπτυξης με προεξάρχοντες αυτούς της Υγείας, της Παιδείας, της Αγροτικής Ανάπτυξης, της Ενέργειας, των Μεταφορών, με τις αντίστοιχες συνέπειες στην οικονομία και στην δυνατότητα της κοινωνίας να ανταποκριθεί στην καθημερινότητά της, δεδομένης της ακρίβειας , της πανδημίας, της ανεργίας των νέων, της ορατά «κατεστημένης» ενεργειακής φτώχειας.
Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο διάστημα 14- 17 Απριλίου 2022, ο Χρήστος Σπίρτζης θα παρουσιάσει τις Θέσεις, τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην ανοιχτή Συζήτηση-Συνέλευση Μελών και Φίλων της Ο.Μ. Ήλιδας στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 στις 6:00 το απόγευμα.
Ειδικότερα το Πρόγραμμα της Επίσκεψης του Χρ. Σπίρτζη είναι το ακόλουθο:
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
 11:00 Επίσκεψη στο Φράγμα του Πηνειού, (στον Πύργο Ελέγχου της στάθμης νερού), δεδομένης και της ανησυχίας που υπάρχει στην περιοχή σε σχέση με τον σχεδιασμό της μετατροπής της –κάτω από όρους αδιαφάνειας- σε φωτοβολταϊκό πάρκο και χωρίς τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών των παραλίμνιων τοπικών κοινοτήτων που έχουν πλημμελή σχετική ενημέρωση και έχουν ήδη διατρανώσει την ανησυχία τους και τις θέσεις τους.
 11.45 Επίσκεψη στα εκτός λειτουργίας έργα του αυτοκινητόδρομου στο Γεράκι Αμαλιάδας
 12:30 Επίσκεψη στο σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αμαλιάδας
 13:30 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πύργου
 14:30 Συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας
 18:00 Εισήγηση στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου στην ανοιχτή Συζήτηση – Συνέλευση των Μελών και φίλων της Ο.Μ. Ήλιδας στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας
Τετάρτη
23 Φεβρουαρίου 2022
 10:00 Επίσκεψη την πυρόπληκτη Τοπική Κοινότητα της Καυκωνίας του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας
 12:00 Επίσκεψη στην αγορά της Αμαλιάδας και συζήτηση με καταστηματάρχες, εργαζομένους και πολίτες
 14:00 Επίσκεψη στο Τ.Ο.Ε.Β. της Γαστούνης
Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ απαντά στις προκλήσεις της εποχής επιδιώκοντας να εκφράσει πολιτικά τις νέες και τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, όλους όσους υφίστανται τις συνέπειες της υφιστάμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, όλους όσους μοχθούν και καινοτομούν, όλες και όλους όσοι σκέφτονται κριτικά και πράττουν δημοκρατικά και αλληλέγγυα ενόσω

αναζητούν μια νέα σχέση με την πολιτική την ίδια ώρα που αγωνιούν για το μέλλον τους αλλά και για το μέλλον της χώρας, με στόχο την απαλλαγή από την καταστροφική κυβέρνηση της Δεξιάς πού όχι μόνο δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καιρών αλλά και με τις πολιτικές της επιλογές και πρακτικές φορτώνει με όλο και πιο δυσβάσταχτο βάρος τους πολίτες και τη χώρα!


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00