Αρχική » Ο πρώην Ευρωβουλευτής και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ για την Ευρωβουλή Κώστας Χρυσόγονος επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας

Ο πρώην Ευρωβουλευτής και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ για την Ευρωβουλή Κώστας Χρυσόγονος επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Ο πρώην Ευρωβουλευτής και υποψήφιος και πάλι για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις εκλογές της 9ης Ιουνίου κ. Κώστας Χρυσόγονος, επισκέφτηκε την Αμαλιάδα και το Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον κύριο Χριστοδουλόπουλο για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας και χρήζουν άμεσης επίλυσης, προκειμένου η ευρύτερη περιοχή να μπει ξανά σε αναπτυξιακή τροχιά.

Ο κύριος Χρυσόγονος άκουσε με ενδιαφέρον, επισημαίνοντας ότι τα σοβαρά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη τη χώρα στραγγαλίζουν κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλουν οι δήμοι, με την πολιτεία να δηλώνει απούσα.

Στην συνάντηση -εκτός του Δημάρχου- παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00