Αρχική » Ο Διονύσης Γώτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Διονύσης Γώτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» στην Κοινότητα Κουρτεσίου

Ο Διονύσης Γώτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κουρτεσίου βρίσκεται ο Διονύσης Γώτης. Ο κ. Γώτης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», δήλωσε ο κ. Διονύσης Γώτης. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  «Ο Διονύσης Γώτης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τουςσυνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του.  Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ BIOΓPAΦIKO ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΩΤΗ

Ο Διονύσιος Γώτης γεννήθηκε στο Άνω Κουρτέσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έχει δραστηριοποιηθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη ΔΕΗ μέχρι το 2018. Είναι μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου στο Άνω Κουρτέσι. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00