Αρχική » Ο Δήμος Πύργου, Δ.Ε.Π ΑΕ ΟΤΑ και Δ.Ε Πύργου σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ANASTASIOS EYGENIA FEREKIDIS» τίμησαν την μάνα

Ο Δήμος Πύργου, Δ.Ε.Π ΑΕ ΟΤΑ και Δ.Ε Πύργου σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ANASTASIOS EYGENIA FEREKIDIS» τίμησαν την μάνα

από Maria Petroutsa

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση ο Δήμος Πύργου, η Δ.Ε.Π. Α.Ε. Ο.ΤΑ. και η Δημοτική Κοινότητα Πύργου τίμησαν την ημέρα της μητέρας στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης.                                                                             Το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου στο Επαρχείο σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού «Anastasios Eygenia Ferekidis» μοίρασαν λουλούδια στις μητέρες.

Παράλληλα οι μικροί ποδοσφαιριστές στόλισαν ένα μεγάλο στεφάνι που δημιούργησε η Υπηρεσία Πρασίνου με μία μεγάλη καρδιά στο εσωτερικό, με λουλούδια που προσέφερε η Δ.Ε. Πύργου, εκφράζοντας έτσι την εκτίμηση και τον σεβασμό στον αφανή ήρωας της ίδιας της ζωής, τη μάνα.

Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου 2024 συμπλήρωσε την δράση, δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα παιδάκια να δημιουργήσουν την πιο όμορφη κάρτα για την μαμά τους!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00