Αρχική » Ο Δήμος Ήλιδας υποδέχτηκε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Σταύρο Πετράκη

Ο Δήμος Ήλιδας υποδέχτηκε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Σταύρο Πετράκη

από Maria Petroutsa

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Σταύρο Πετράκη υποδέχθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας μέλη της Δημοτικής αρχής, αφού ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απουσίαζε λόγω στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος όλα τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας και γενικότερα η Ηλεία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η  υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το κλείσιμο της μοναδικής σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διέθετε ο Δήμος, η κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, αλλά και σοβαρά θέματα υποδομών, όπως η κατασκευή του κόμβου της Αμαλιάδας που θα συνδέει την πόλη με την Ολυμπία Οδό μετά την ολοκλήρωση του έργου, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει μετέωρη.

Επίσης, ο κύριος Πετράκης ενημερώθηκε πλήρως και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σχολικές μονάδες της περιοχής, αλλά και τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος για τη εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ από πλευράς του, αναγνώρισε τη σοβαρότητα των ζητημάτων που του ετέθησαν, τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων που θα δώσουν ξανά αναπτυξιακή ώθηση στον Δήμο και την Ηλεία συνολικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00